Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Μπισμπίκης στο Παρίσι για το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο του Παναθηναϊκού

Στο «χρονοντούλαπό» του έψαξε ο Βασίλης Μπισμπίκης και ανέσυρε...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ρένος αρνείται να αποκαλύψει στον Σίμο που...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 26 Ιουλίου

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τον σύντροφό σας, που θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής…

ΚΡΙΟΣ: Θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες για τον επαγγελματικό σας χώρο, ώστε να αντιμετωπίσετε όσους αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία σας. Οργανώστε το καθετί για να λειτουργείτε κι εσείς οργανωμένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τον σύντροφό σας, που θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνει και εντυπωσιάστε τον παίρνοντας πρωτοβουλίες. Απολαύστε τη ζεστασιά που σας παρέχει η οικογένειά σας και δεχτείτε απλόχερα ό,τι σας δίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από το να απομακρύνεστε από τα προβλήματα, φροντίστε να είστε έτοιμοι για όλα. Η σχέση σας είναι πιο σημαντική από διάφορες κοινωνικές συναναστροφές. Θα έχετε τη δυνατότητα να αντεπεξέλθετε με ευκολία στις αισθηματικές σας υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις και ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας για να προχωρήσετε ανενόχλητοι σε σημαντικές αλλαγές και να κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε. Αποφύγετε να δεσμευτείτε δίνοντας υποσχέσεις, τις οποίες το μόνο σίγουρο είναι ότι στο μέλλον θα αθετήσετε.

ΛΕΩΝ: Αναθεωρήστε κάποιες από τις σχέσεις σας, κάντε έναν υπολογισμό στα λάθη που πράξατε μέχρι τώρα και, κυρίως, διώξτε άσχημες αναμνήσεις από το μυαλό σας για να είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γίνετε όσο πρέπει παρορμητικοί για να μη χαρακτηριστείτε επιπόλαιοι από άτομα που θα σας ανταγωνίζονται στον εργασιακό χώρο και δείξτε εμπιστοσύνη σε συνεργάτες, χωρίς όμως να γίνετε ευκολόπιστοι.

ΖΥΓΟΣ: Οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας και μην αφήνετε το περιβάλλον να αποσπά την προσοχή σας ή να καταναλώνει αρκετή από την ενέργειά σας. Η διατήρηση μιας σταθερής πορείας θα είναι σημαντική για το μέλλον της καριέρας σας αλλά και της προσωπικής σας ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε ευχέρεια στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους γύρω σας, ενώ συγκυρίες και άτομα του εργασιακού και του οικογενειακού περιβάλλοντος θα στηρίζουν τις επιδιώξεις σας και θα συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προχωράτε με κλειστά μάτια, γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες προθέσεις με εσάς. Περάστε τη μέρα με φιλικά πρόσωπα και θα διασκεδάστε αφάνταστα. Ξεκαθαρίστε παλιές συναισθηματικές καταστάσεις προτού προχωρήσετε σε νέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απολαύστε την προσοχή που σας δίνουν οι γύρω σας τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας για να μην υπάρξει ρήξη. Να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε για να πάρετε αυτά που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επισκεφτείτε ένα μέρος στο οποίο δεν έχετε πάει και αλλάξτε τη διάθεσή σας. Διεκδικήστε με πείσμα αυτά που σας ανήκουν ή αυτά που σας χρωστούν. Απαλλαγείτε από σχέσεις και συνεργασίες που σας δημιούργησαν δυσάρεστες εμπειρίες κατά το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση οι απαιτήσεις σας να βρουν τους πάντες σύμφωνους. Ενα ταξίδι θα ήταν ιδανικό για να βρείτε πάλι την ηρεμία σας. Βάλτε οριστικό τέλος στα διλήμματα ή την παρορμητική διάθεσή σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...