Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 29 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία και μην αφήσετε την καταναλωτική τάση σας να γίνει μανία…

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία και μην αφήσετε την καταναλωτική τάση σας να γίνει μανία. Προτιμήστε να κάνετε μια βόλτα με γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα. Κάντε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, καθώς οι δημιουργικές ασχολίες ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε κατανόηση απέναντι σε κάποιους που έχουν εκρήξεις θυμού. Θα είναι πιο εύκολο να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, μια που οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σας προσφέρουν παράλληλα και προσωπική ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια που θα ακούσετε από αναξιόπιστα άτομα. Βγάλτε από τη ζωή σας εγωισμούς, κίνητρα ή υπεροψίες και απλοποιήσετε τη συμπεριφορά σας. Θα μάθετε να βαδίζετε σε καινούργια μονοπάτια και θα επωφεληθείτε περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βοηθήστε με ψυχραιμία φίλους να καταλάβουν το λάθος τους. Αρχίστε να νιώθετε με αυτά που έρχονται και που πραγματικά είναι ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αναζωογονηθείτε συναισθηματικά για να κερδίσετε πολυποίκιλες ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ: Θα έρθουν στιγμές που χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές που θα εμπεριέχουν ρίσκο. Χρειάζεται να δώσετε περισσότερο σημασία και προσοχή για να καταφέρετε να κάνετε επιλογές που θα είναι μακροχρόνιες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε όνειρα και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και δείξτε περισσότερη αγωνιστικότητα σε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Εχετε τη δύναμη να διεκδικήσετε, αλλά προτού το κάνετε πρέπει να βρείτε τον σωστό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ: Ναι μεν θα έχετε λιγότερους προβληματισμούς για τα εργασιακά θέματα, αλλά σε συναισθηματικό επίπεδο θα νιώθετε να ταλαντεύεστε αφού δεν λέτε να αποκολληθείτε από το παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να λυπάστε τον εαυτό σας, γιατί τα καλύτερα έρχονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις πείτε αυτά που θέλετε χωρίς να φοβάστε. Ο ύπνος είναι απαραίτητος για την ξεκούρασή σας, όπως και η άσκηση, αρκεί να μην το παρακάνετε με εξαντλητική γυμναστική, γιατί όλα έχουν τα όριά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν συσσωρεύσει μέσα σας αρκετό στρες, που θα μετατραπεί σε σωματική κόπωση και αδυναμία. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και μην περιμένετε θαύματα για να νιώσετε καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέματα που θα αφορούν τον οικονομικό τομέα θα αποβούν βοηθητικά στις ενέργειές σας. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία και βρείτε ισορροπία στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με την προετοιμασία ενός σχεδίου παρά με την εκτέλεσή του. Προσπαθήστε να αποκομίσετε οφέλη από σχέσεις και συνεργασίες και παράλληλα ξεπεράστε γραφειοκρατικές δυσκολίες προτού προχωρήσετε στην προώθηση των σχεδίων σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αλλαγές να περιμένετε σε ό,τι θεωρούσατε δεδομένο στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ο ψυχικός κόσμος σας θα δυναμώσει, βοηθώντας σας να βάλετε σε εφαρμογή και τα πιο δύσκολα σχέδια που έχετε κατά νου.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...