Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 31 Ιουλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προωθήστε οικονομικές, επαγγελματικές υποθέσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας…

ΚΡΙΟΣ: Μην απογοητεύσετε με τα λόγια σας αυτούς που στηρίζονται σε εσάς. Ακόμη και αν κάποιες στιγμές έχετε υπερένταση, θα μπορείτε να παραμείνετε αντικειμενικοί στην κρίση σας και αν διατηρήσετε μια δόση καχυποψίας θα αποφύγετε παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καβγάδες δεν οδηγούν πουθενά, αλλά δημιουργούν μόνο προβλήματα. Ζήστε την καθημερινότητα και απελευθερωθείτε από ανασφάλειες. Δείξτε ψυχραιμία σε διαφωνίες που έχετε με οικογενειακά πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σας ελκύει. Απαλλαγείτε από εξωτερικές επιδράσεις και βάλτε τα δυνατά σας για να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας και να τις καλύψετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενεργήστε πιο δυναμικά στο παρόν και μην περιμένετε να γίνουν όλα από μόνα τους. Δεν είναι κακό να αλλάξετε στιλ ή να κάνετε μικρές επεμβάσεις στην γκαρνταρόμπα σας. Μικρή προσοχή στο στρες που προέρχεται από τον εργασιακό χώρο που θα τεντώσει τα νεύρα σας.

ΛΕΩΝ: Αποδράστε από την καθημερινότητα κάνοντας μια βόλτα μόνοι ή με παρέα. Εκμεταλλευτείτε έξυπνα τις καταστάσεις που θα υπάρχουν κάθε φορά, ώστε να ξέρετε τι θεμέλια πρέπει να βάλετε τη δεδομένη στιγμή για να κάνετε πιο ασφαλές το μέλλον σας σε όλα τα επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προωθήστε οικονομικές, επαγγελματικές υποθέσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε μακριά και αποφύγετε να πείτε λόγια που αργότερα δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω ή να αρνηθείτε ότι τα είπατε.

ΖΥΓΟΣ: Περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας και τονίστε τα ήδη υπάρχοντα ωραία στοιχεία που διαθέτετε. Οχι μόνο θα φαίνεστε πιο γοητευτικοί στα μάτια των άλλων, αλλά θα νιώσετε και εσείς καλύτερα με τη βελτίωση της εικόνας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν υπήρξε κάποια ένταση στον οικογενειακό χώρο από προβλήματα που διαρκούσαν καιρό, τα πράγματα αλλάζουν και οι άσχημες στιγμές γίνονται παρελθόν. Αν δημιουργηθούν παρεξηγήσεις φροντίστε να καταλάβουν οι άλλοι τις πραγματικές προθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη βοηθάει να συσφίξετε σχέσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και να πετύχετε σημαντική υποστήριξη, ενώ παράλληλα θα ανακαλύψετε τρόπους και μεθόδους που θα συμβάλουν στη ρύθμιση θεμάτων που εκκρεμούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι κρίμα να απομακρύνετε από κοντά σας ένα από τα πρόσωπα που θα ενδιαφερθούν για εσάς λόγω κακής συνεννόησης. Να θυμάστε ότι δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να προχωρήσετε σε επιπόλαιες σχέσεις με προδιαγεγραμμένη ημερομηνία λήξεως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η προσοχή πολλών θα είναι στραμμένη επάνω σας, γι’ αυτό φροντίστε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στον τρόπο που θα επικοινωνείτε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που θα πείτε, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Το σίγουρο είναι ότι θα θέλετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Στη συνέχεια θα διαπιστώσετε ότι έχουν γίνει πολλές αναθεωρήσεις μέσα σας και ότι έχουν αλλάξει αρκετές από τις επιθυμίες και τα όνειρα που έχετε για τη συναισθηματική πορεία σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...