Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 1 Αυγούστου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε διαλλακτικοί με συνεργάτες και φιλικά πρόσωπα…

ΚΡΙΟΣ: Δοκιμάστε για μια φορά να λύσετε τα προβλήματα που έχετε με βάση το συναίσθημα, αφού δεν μπορείτε να τα λύσετε με τη βοήθεια της τετράγωνης λογικής. Θα είστε γεμάτοι με ενέργεια για να κάνετε καινούργια πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να βρείτε διεξόδους στα επαγγελματικά σας σχέδια, κινηθείτε έξυπνα. Φροντίστε να έχετε διασυνδέσεις που θα κάνουν τη ζωή σας πιο όμορφη. Η επικοινωνία σας με άτομα του αντίθετου φύλου δεν θα συναντήσει προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συζητήστε τα πάντα με τους συνεργάτες σας παραμερίζοντας τυχόν προκαταλήψεις, καθώς οι συνεργασίες σας μπορούν να αποδώσουν μόνο αν είναι ισότιμες. Κάντε μια νέα αρχή και ξεπεράστε δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσεγγίστε τους άλλους με κατανόηση, γιατί σε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν κρίσιμο σημείο θα αποτελέσουν οι πεποιθήσεις και τα πιστεύω καθενός. Δε χρειάζεται να καταπιέζεστε από μια ιστορία που δεν σας ταιριάζει απόλυτα.

ΛΕΩΝ: Προγραμματίστε τα επιμέρους βήματά σας, μια που οι οικονομικές και οι επαγγελματικές βάσεις που θέλετε να βάλετε απαιτούν υπομονή και επιμονή. Μόνο κάνοντας σημαντικές αλλαγές θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να εντοπίσετε τα σημεία της σύμπνοιας ή της εχθρότητας εκ μέρους των ατόμων που συναναστρέφεστε, καλό είναι να ξεχωρίζετε το τυχαίο από το επιτηδευμένο. Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.

ΖΥΓΟΣ: Πρωτεύει να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε τα ταλέντα που διαθέτετε, αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Κρατήστε κάποιες αποστάσεις από άτομα που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βρείτε μεγάλη στήριξη στο φιλικό και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, μια και ορισμένα προβλήματα θα εμφανιστούν συσσωρευμένα. Μην κάνετε το λάθος να επιστρέψετε σε σχέσεις ή φιλίες που δεν το αξίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντοπίστε τα θετικά στοιχεία και αποφύγετε τις κακοτοπιές. Θα πλημμυρίσετε από νέες ιδέες, αλλά, αν δεν περιορίσετε την ένταση του περιβάλλοντος, θα μπερδευτείτε. Εάν είστε στο ψάξιμο για να αγοράσετε κάτι, μάλλον σήμερα θα βρείτε αυτό που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε διαλλακτικοί με συνεργάτες και φιλικά πρόσωπα. Σημαντικές εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από πιεστικά προβλήματα. Η σημερινή μέρα θα σας ανατρέψει πολλά από αυτά που πιστεύατε για άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πάρετε τώρα τελικές αποφάσεις. Να είστε προσεκτικοί και διερευνητικοί στα θέματα που σας απασχολούν, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Οι συγκρούσεις και τα νεύρα δεν θα σας αφήσουν να πάρετε αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να αποδείξετε τη δημιουργικότητά σας, αλλά το περιβάλλον σας θα εκφράσει ενδοιασμούς και θα κληθείτε να αποδείξετε ότι μπορείτε. Μια νέα σχέση που έρχεται στο προσκήνιο θα σας κάνει αρκετά χαρούμενους.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...