Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 5 Αυγούστου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμπιστευτείτε και βασιστείτε σε κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας…

ΚΡΙΟΣ: Δεν θα είναι τόσο εύκολη η συνέχιση της προσπάθειάς σας για την αποκατάσταση της σταθερότητας, αφού οι αλλαγές στον οικογενειακό χώρο θα συνεχίζονται. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας από την αρχή ώστε να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας κάνει πιο απρόβλεπτους στις προσωπικές σας σχέσεις, όμως προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε όταν οι άλλοι θυμώνουν μαζί σας. Μην αφήσετε κακόβουλα άτομα να σας παρασύρουν σε δημόσιες αντιπαραθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν τα οικονομικά σας περνούν κρίση, αυτό συμβαίνει γιατί αδυνατείτε να σκεφτείτε τις υποχρεώσεις σας και να αντιδράσετε όταν πρέπει. Η ανάληψη νέων ευθυνών θα σας ανεβάσει επαγγελματικά, αλλά θα σας πιέσει σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν ορισμένες επιπτώσεις σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σας και ιδιαίτερα στις ερωτικές σχέσεις σας, αφού δεν βάζετε όρια. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας.

ΛΕΩΝ: Μυστικές ή παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προώθηση ορισμένων επαγγελματικών σχεδίων σας. Δώστε έμφαση σε νέες συνεργασίες που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα στην επαγγελματική εξέλιξή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμπιστευτείτε και βασιστείτε σε κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας. Προωθήστε μόνο επαγγελματικά σχέδια που θα βασίζονται σε ξεκάθαρο προγραμματισμό. Νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα θα δημιουργήσουν την υποδομή για τις περαιτέρω προσπάθειές σας.

ΖΥΓΟΣ: Πιθανόν να εμπλέξετε φιλικά άτομα σε ερωτικές υποθέσεις. Εκπληρώστε κάποιες οικονομικές προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε σε ουσιαστικές κινήσεις που αφορούν το μέλλον σας. Ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά θέματα και προσέξτε τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να ισορροπήστε τον χρόνο σας μεταξύ των κινήσεων που θα κάνετε σε θέματα καριέρας και στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσετε την οικονομική πορεία σας. Πολύ σημαντική ημέρα για να προβάλετε και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ισως χρειαστεί να αναλωθείτε σε παρασκηνιακές επαφές προκειμένου να αντιμετωπίσετε ή να ρυθμίσετε κάποια νομικά θέματα. Στα οικονομικά θα υπάρξει σύντομα γρήγορη βελτίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η δουλειά θα απαιτήσει το ενδιαφέρον σας, και η αναμενόμενη πρόοδος θα φέρει ένταση στον τομέα της επικοινωνίας. Φροντίστε να κάνετε οικονομία στον διαθέσιμο χρόνο σας. Η ωρίμανση των προσπαθειών σας πρόκειται να σας ανεβάσει ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διαμόρφωση σωστών σχέσεων και συμφωνιών που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα προκαθορίσει τις επαγγελματικές εξελίξεις στη συνέχεια. Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητά σας για να κάνετε νέους φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Πιστέψτε και αξιοποιήστε τα ταλέντα σας. Οι δημιουργικές εμπνεύσεις σας θα αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα για σημαντικές επιτυχίες στη συνέχεια. Ερωτευτείτε ανεπιφύλακτα. Μικρές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...