Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 8 Αυγούστου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις παρασκηνιακές επαφές…

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα προκειμένου να επιλύσετε ορισμένες οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά η επαγγελματική πορεία σας θα κάνει μια δυναμική στροφή. Μην έχετε ενδοιασμούς για το αν πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι απαιτήσεις από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να σας εξαντλήσουν, ενώ οι οικογενειακές σχέσεις θα σας προβληματίσουν έντονα. Το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο, αλλά πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίζετε την ημέρα απασχολούμενοι με τα αισθηματικά σας, αλλά στη συνέχεια θα ασχοληθείτε με τη διαμόρφωση του εργασιακού χώρου. Επιλέξτε μια άλλη ημέρα για να λύσετε διαφορές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εντονη θα είναι η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, όμως είναι πολύ πιθανό να σας προσφερθεί μια οικονομική ενίσχυση από άτομο από το οποίο δεν το περιμένατε. Ανταποδώστε τη στήριξη που σας δίνουν, όταν χρειάζεται, και βοηθήστε αυτά τα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Η σωστή ανταπόκριση στα επαγγελματικά καθήκοντα θα σας προετοιμάσει για τα επόμενα βήματά σας. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας. Προστατεύστε τον εαυτό σας από κακόβουλα άτομα που σας φθονούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ένταση στον επαγγελματικό χώρο, αλλά και στο σπίτι σας θα σας κουράσει αρκετά. Θα βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο κοινωνικό περιβάλλον σας. Βγάλτε απ’ το μυαλό σας μια παλιά σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της.

ΖΥΓΟΣ: Απ’ το να ασχολείστε με ανούσια πράγματα ή καταστάσεις, στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πιο ουσιαστικά οικονομικά θέματα, που αφορούν το μέλλον σας. Ελιχθείτε και μη στενοχωριέστε αν κάποια πράγματα δεν γίνουν όπως τα θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις παρασκηνιακές επαφές, γιατί οι αποκαλύψεις που θα γίνουν ίσως σας θίξουν στον εργασιακό τομέα. Αντισταθείτε σε άτομα που προσπαθούν να σας βάλουν σε καλούπια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξημένες θα είναι οι επαφές σας με φίλους, αλλά η έντονη κοινωνική ζωή θα σας σπρώξει στη θαλπωρή του οικογενειακού χώρου. Αφήστε τον σύντροφό σας να σας δείξει τα πραγματικά συναισθήματά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαναπροσδιορίστε την οικογενειακή και την επαγγελματική ταυτότητά σας, αλλά μην ξεχνάτε να κινείστε με ευελιξία στις διάφορες συζητήσεις σας. Επιλέξτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σχέσεις και επικοινωνία με άτομα του εργασιακού χώρου θα αυξηθούν, με βασικό στόχο την επίλυση πιεστικών οικονομικών καταστάσεων. Καλή η λογική, αλλά χρειάζεται και το πάθος για να προχωρήσετε στη ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρείτε νέες στρατηγικές για να προωθήσετε τα εργασιακά σχέδιά σας, μια που οι συνεργασίες θα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα στην υλοποίηση των στόχων σας. Μην είστε ανταγωνιστικοί σε καταστάσεις στις οποίες χρειάζεται ομαδική δουλειά.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ