Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 10-11 Αυγούστου

ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίστε αυτά που διεκδικείτε, γιατί η αγωνία σας, αν δεν ζητήσετε εγγυήσεις για…

ΚΡΙΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι περισσότερο από τις επιδιώξεις σας. Προσπαθήστε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα νέα σχέδια που έχετε κατά νου.

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε κάτι πιο δυναμικό στον εργασιακό χώρο, τώρα που έχουν βελτιωθεί οι συνεργασίες σας, χωρίς να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Προλάβετε τα προβλήματα πριν σας πνίξουν, δίνοντας λύση χωρίς χρονοτριβή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να μάθετε να είστε πιο συγκαταβατικοί σε ορισμένα θέματα, γιατί κάποιες φορές έχουν οι άλλοι δίκιο και εσείς άδικο. Προτιμήστε να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί, αντί να περάσετε την ημέρα με βαρετούς ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να είναι η επικοινωνία σας πιο εύκολη και να μην υπάρχουν παρερμηνείες, πρέπει πριν μιλήσετε να προσπαθείτε να βρεθείτε στη θέση του άλλου. Εάν ψάξετε καλύτερα, θα βρείτε διεξόδους στα μικροπροβλήματα.

ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίστε αυτά που διεκδικείτε, γιατί η αγωνία σας, αν δεν ζητήσετε εγγυήσεις για αυτά που σας υπόσχονται, θα είναι μεγαλύτερη. Εχετε δημιουργήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στον εργασιακό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώστε την καθημερινότητά σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να μη στερείστε την ηρεμία σας και να μη βυθίζεστε σε σκέψεις που σας προκαλούν μελαγχολία. Καλλιεργήστε καλή επικοινωνία και το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό.

ΖΥΓΟΣ: Παρόλο που θα εκπληρώσετε αρκετές από τις επιθυμίες σας, η αυτοέκφρασή σας θα αρχίσει να περιορίζεται από τις υποχρεώσεις που έχετε να φέρετε εις πέρας. Πάρτε αποφάσεις για κληρονομικά θέματα, διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε κάτι πολύ, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε να το πετύχετε. Αποδεχτείτε ορισμένες καταστάσεις και προχωρήστε μπροστά. Ξεκουραστείτε και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας για να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσο νιώθετε αβέβαιοι για αυτά που κάνετε, θα δέχεστε παρεμβολές και θα αφήνετε περιθώρια στους άλλους να σας κρίνουν, ακόμα και να σας κατακρίνουν. Αν κάποια οικογενειακή υπόθεση σας αναγκάσει να αναβάλετε ένα σημαντικό ραντεβού, μην απογοητευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τις απόψεις ορισμένων ατόμων που δεν θέλουν να καταλάβουν τις θέσεις σας, γιατί θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Λύστε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια, συζητώντας εφ’ όλης της ύλης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε η συμπεριφορά σας να μην είναι περισσότερο προκλητική απ’ ό,τι χρειάζεται, αν θέλετε να υποστηρίξετε τις θέσεις σας. Μην αφήσετε, εξαιτίας της αναποφασιστικότητάς σας, ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να δείξετε υπομονή και συνέπεια στις προκλήσεις που θα σας γίνουν, για να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα σας που είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Αξιοποιήστε σωστά τις δυνατότητές σας για να ανεβείτε στην εκτίμηση των άλλων.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ