Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 13 Αυγούστου

ΛΕΩΝ: Οικονομικές ανακατατάξεις θα δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Τολμήστε να…

ΚΡΙΟΣ: Καινούργια δεδομένα αλλάζουν τα οικονομικά σας και είναι πολύ πιθανόν να επηρεάσουν τις επαγγελματικές προοπτικές σας, οπότε φανείτε πιο διορατικοί με τις εξελίξεις. Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να σκεφτείτε καθαρά, απομονωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε διαλλακτικοί με τα γεγονότα και αντιμετωπίστε την ερωτική ζωή σας με περισσότερη υπευθυνότητα και προσοχή. Κάτι αλλάζει και θα πρέπει να προσαρμοστείτε ανάλογα. Κάνοντας πιο συγκεκριμένους τους στόχους σας, θα είναι ευκολότερη η οργάνωσή τους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσαρμοστείτε γρήγορα στις νέες επαγγελματικές απαιτήσεις και φροντίστε να διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο κάποιες συναλλαγές. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Μην επωμιστείτε όλες τις ευθύνες, γιατί θα εξαντληθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε πιο ευέλικτοι σε μια καινούργια κατάσταση που θα αφορά μια συνεργασία σας. Δείξτε ότι μπορείτε να αλλάξετε συμπεριφορά όταν οι περιστάσεις το προστάζουν. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους είναι αρνητικοί απέναντί σας.

ΛΕΩΝ: Οικονομικές ανακατατάξεις θα δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Τολμήστε να προχωρήσετε περισσότερο. Παραδεχτείτε μερικά από τα λάθη σας και προσπαθήστε να τα διορθώσετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στην εργασία σας, όμως θα έρθουν με κάπως περίεργο τρόπο. Δεχτείτε τις με περισσότερη αισιοδοξία και κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές. Αρκετοί από τον εργασιακό χώρο θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίστε μια σχέση σας με ιδιαίτερη σοβαρότητα και αξιοποιήστε την κοινωνική ζωή σας. Μια ιδιαίτερη συνάντηση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για το μέλλον σας. Κρατήστε ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και τις συναισθηματικές υποθέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναθεωρήστε ορισμένες από τις κοινωνικές σχέσεις σας και, αν χρειαστεί, προσανατολιστείτε πάνω σε καινούργια δεδομένα. Η ερωτική ζωή θα σας προβληματίσει ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεχτείτε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές αλλαγές και παράλληλα προωθείστε οικονομικές συμφωνίες που δείχνουν να βρίσκουν ένα πεδίο στήριξης. Εφαρμόστε τις ιδέες σας και φροντίστε να μη σας αντιγράψουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε ανοιχτοί σε συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες, καθώς προτάσεις και νέα σχέδια θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά σας. Προτού βεβαιωθείτε ότι οδηγείστε στην επιτυχία, μην κάνετε κανένα βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συναλλαγές σας θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικές. Εσείς χρειάζεται να επιμείνετε περισσότερο στα κομμάτια του χαρακτήρα σας που είναι ανταγωνιστικά. Προσπαθήστε οι ενέργειές σας να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι έρωτες έρχονται μέσα από καινούργιες γνωριμίες, αλλά το «εγώ» σας χρειάζεται πρώτα την ανταπόκριση του άλλου. Μην την πατήσετε από την πολλή αυτοπεποίθηση. Επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικογενειακά θέματα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...