Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 15 Αυγούστου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι απαραίτητες σε μια συμβίωση, όπως και ο σεβασμός. Είναι ευκαιρία να…

ΚΡΙΟΣ: Η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι καλή, παρότι οι ευαισθησίες σας θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ενεργώντας συγκρατημένα θα τα καταφέρετε θαυμάσια. Για να κερδίσετε έδαφος και να αντιμετωπίσετε τα απρόοπτα κινηθείτε στο παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ: Φερθείτε ώριμα γιατί η επιπόλαια συμπεριφορά σας χαντακώνει. Γίνετε πιο αυτόνομοι, καθώς οι στενές οικογενειακές σχέσεις παρέχουν ασφάλεια αλλά και προβλήματα. Δείξτε υπομονή με τους συνεργάτες σας και μην απογοητεύεστε με το παραμικρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βασιστείτε στη βοήθεια τρίτων προσώπων, γιατί τα σχέδιά σας είναι πολλά και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχετε την πρόθεση να κάνετε περικοπές. Η ανάγκη για ελευθερία κινήσεων είναι μεγάλη, οπότε μην πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν πιστεύετε ότι ξέρετε το σωστό εφαρμόστε το, χωρίς όμως να προσπαθήσετε να το επιβάλετε και στους άλλους. Λίγη διακριτικότητα δε βλάπτει. Απ’ το να είστε ισχυρογνώμονες, ακούστε τους γύρω σας και επωφεληθείτε από τις ιδέες τους.

ΛΕΩΝ: Έχοντας στο μυαλό τον οικονομικό σας προϋπολογισμό, ξοδέψτε ορισμένα χρήματα για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στον προσωπικό σας χώρο. Η τύχη σας ευνοεί για να γλιτώσετε από διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σημερινή μέρα θα είναι η αρχή για μια μεταβατική περίοδο, αλλά και μια ευκαιρία να εξετάσετε τι μπορεί να εξελιχθεί και τι όχι. Μην επενδύσετε οπουδήποτε ακόμα και αν μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μη χάνετε πολύτιμο χρόνο μένοντας σε δυσάρεστα πράγματα. Ποντάρετε περισσότερα πάνω σε σχέσεις που είναι σημαντικές και μιλήστε ανοιχτά. Φροντίστε να προσαρμοστείτε γρήγορα, γιατί ξαφνικά γεγονότα θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποκτώντας περισσότερους φίλους στον εργασιακό χώρο, δεν κινδυνεύετε από αντιπάλους. Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους για να καταλήξετε σε συμφέρουσες λύσεις. Μην υπογράψετε τίποτα αν πρώτα δε διαβάσετε και τα ψιλά γράμματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι απαραίτητες σε μια συμβίωση, όπως και ο σεβασμός. Είναι ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας που είναι ανάστατη. Θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε μένοντας μόνοι με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά τη δημιουργική σας διάθεση και έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να κερδίσετε τα μέγιστα από κάθε περίπτωση. Συγκρατηθείτε γιατί η παρορμητική διάθεση θα σας βάλει σε μπελάδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξετάζοντας τις αδυναμίες και τις δυνατότητές σας, θα οδηγηθείτε σε πιο ώριμες επιλογές. Συμβουλές σε θέματα σχέσεων θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας με κάθε τρόπο ότι και αν ακούσετε σήμερα.

ΙΧΘΥΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες και δημιουργήστε νέες προοπτικές στον εργασιακό σας χώρο. Ασχοληθείτε περισσότερο με το συναισθηματικό σας τομέα και εξασφαλίστε περισσότερο ότι σας δίνει χαρά.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....