Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 16 Αυγούστου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί στα προσωπικά σας να έχετε την απόλυτη ελευθερία, αλλά στον…

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε σε άλλον τις πρωτοβουλίες, αν δεν μπορείτε να είστε ψύχραιμοι. Θα έχετε επιτυχία στα επαγγελματικά, ενεργώντας με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκράτηση. Πριν καταλήξετε σε αποφάσεις, συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αξιοποιήσετε τα προτερήματά σας, ζητήστε συμβουλές από φίλους που σας γνωρίζουν καλά. Αναζητήστε αυτούς που είναι ικανοί να σας διαφημίσουν. Ακόμα και αν δεν είναι το καλύτερό σας, πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαχωρίστε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σας, πριν αρχίσετε να τα μπερδεύετε. Μην πανικοβάλλεστε, ώστε να ανταποκριθείτε όπως πρέπει σε κάθε περίπτωση. Αποφύγετε περιττά έξοδα, κάνοντας μόνο απαραίτητες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανυπομονησία βλάπτει και πρέπει να προχωράτε σταδιακά. Καλλιεργήστε ό,τι τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, χωρίς να βάζετε ημίμετρα. Η διάθεσή σας θα φτιάξει αν δραστηριοποιηθείτε και δεν μείνετε αδρανείς.

ΛΕΩΝ: Οποια κι αν είναι τα σχέδιά σας, θα χρειαστεί να κινείστε με σύνεση, ενώ αν σκέφτεστε να  δημιουργήσετε μια επιχείρηση, πρέπει και επιβάλλεται να οργανωθείτε σωστά. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε γνώμη σε άτομα που διάκεινται αρνητικά απέναντί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να κατακτήσετε τους στόχους που έχετε, χειριστείτε σωστά τη δυναμικότητά σας, αποφεύγοντας προκαταλήψεις που δεν σας αφήνουν να ανοιχτείτε σε ό,τι καινούργιο. Αν κάνετε όλες τις δουλειές που έχετε αφήσει στην άκρη, θα εξαντληθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Ο αλληλοσεβασμός είναι απαραίτητος για να μην πληγώνεται κανένας, αλλά η μονόπλευρη υποχώρηση δεν θα είναι η καλύτερη λύση στην περίπτωσή σας. Με θετική σκέψη και αισιοδοξία θα κερδίσετε και τις πιο δύσκολες μάχες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να βολιδοσκοπήσετε τις καταστάσεις. Για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, μην ξεχνάτε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Κρατήστε αυτά που έχετε προς το παρόν και μη ρισκάρετε για τα πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εφαρμόστε πρωτότυπες ιδέες στον εργασιακό χώρο και μη φοβάστε να ρισκάρετε. Απλώς, να θυμάστε ότι πρέπει να προσφέρετε και ποιοτική δουλειά. Μην παίρνετε τοις μετρητοίς ό,τι ακούτε γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί στα προσωπικά σας να έχετε την απόλυτη ελευθερία, αλλά στον κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο πρέπει να κινείστε σύμφωνα με τους κανόνες. Ξαφνικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο μπορεί να σας βγουν σε καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε γιατί οι αυξημένες υποχρεώσεις θα σας βάλουν σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Μην ανταγωνίζεστε άτομα που σας στήριξαν στο παρελθόν. Αγνοήστε υποσχέσεις που θα σας δώσουν άτομα τα οποία δεν γνωρίζετε για να μην απογοητευτείτε.

ΙΧΘΥEΣ: Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Μετά όσα έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα, έχετε την πείρα να μην κάνετε πράγματα που δεν πιστεύετε κατά βάθος.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...