Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 17-18 Αυγούστου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ισως δώσετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε, αλλά θα εξασφαλίσετε καλύτερη αντιμετώπιση από…

ΚΡΙΟΣ: Μη χάνετε χρόνο προσπαθώντας ανέφικτα πράγματα, αλλά κυνηγήστε τα εφικτά και κερδίστε πολύτιμο χρόνο στον εργασιακό σας χώρο, χρησιμοποιώντας τη διπλωματία. Μιλήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε για να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενεργήστε ισορροπημένα και μη συμπεριφέρεστε σαν υστερικοί στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να θέσετε νέους στόχους και να τους βάλετε σε εφαρμογή. Χρησιμοποιήστε σωστά την καλή σας διάθεση στις κοινωνικές σας επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Πάρτε θάρρος για να χτίσετε τη ζωή σας απ’ την αρχή και αφήστε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας. Εάν ζητάτε τρυφερότητα, κάντε το χωρίς να ψάχνεστε σε επιπόλαιες περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τροποποιήστε ορισμένες από τις μεθόδους σας και ζητήστε βοήθεια από αυτούς που είναι πρόθυμοι να σας την προσφέρουν. Οι θυσίες που θα κάνετε θα ανταμειφθούν στη συνέχεια. Εχετε τον νου σας σε πράγματα που υπολογίζετε, γιατί η πιθανότητα να ξεγελαστείτε είναι μεγάλη.

ΛΕΩΝ: Αδράξτε τις ευκαιρίες και, αν υπάρχουν εκκρεμότητες στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας, διευθετήστε τις άμεσα. Μη σας τρομάζουν οι αλλαγές, γιατί μόνο έτσι θα βελτιώσετε τις συνθήκες ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε επαφές με σημαντικούς ανθρώπους, αφήνοντας στην άκρη το παιχνίδι της άμυνας.

ΖΥΓΟΣ: Μην τα βάζετε με όλους αν κάτι δεν έγινε όπως θέλατε, γιατί κάθε εμπόδιο για καλό. Να αντιδράτε μόνο αν υπάρχει κατάχρηση εξουσίας. Δεν υπάρχει λόγος να δώσετε κι άλλη ευκαιρία σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί πολλές φορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τροποποιήστε τις στρατηγικές που ακολουθείτε και για ό,τι θέλετε να πείτε προσέξτε τον τρόπο που θα το εκφράσετε, ώστε να γίνει με σωστό τρόπο και την κατάλληλη στιγμή. Μείνετε μακριά από αλόγιστες σπατάλες για να μην επιβαρυνθείτε αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενεργήστε με μεγαλύτερη ευαισθησία στη συναισθηματική σας ζωή και όχι χωρίς να σκέφτεστε τις επιπτώσεις. Αν αισθάνεστε μπερδεμένοι, σταδιακά θα λυθούν όλες οι απορίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε παραστάσεις, γιατί δεν σας βοηθά να «κολλάτε» σε ανθρώπους και συνήθειες. Θα χρειαστείτε τη βοήθεια φίλων για να εφαρμόσετε νέα σχέδια, αλλά μην επαναπαυτείτε. Απαιτείται από την πλευρά σας ψυχραιμία απέναντι στην εριστική διάθεση κάποιων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ισως δώσετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε, αλλά θα εξασφαλίσετε καλύτερη αντιμετώπιση από άτομα που τα έχετε πραγματικά ανάγκη. Για να μην ανακόψετε την πορεία σας, κρατήστε μόνο τα καλά του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΣ: Χρειάζεστε πρακτικότητα και όχι λόγια, γι’ αυτό φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Εμπιστευθείτε την κρίση σας, αλλά έχετε ανοιχτά μάτια, γιατί θα υπάρχει παρασκήνιο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...