Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 23 Αυγούστου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αλλά η σταθερότητα θα είναι πιο αποτελεσματική…

ΚΡΙΟΣ: Οι συγκινήσεις σάς δίνουν τροφή για να προχωρήσετε στη ζωή, αλλά καλό θα ήταν να προωθήσετε στη θέση της απογοήτευσης τη θετική σκέψη. Ισως οδηγηθείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις από την ανάγκη σας για πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ: Ορισμένες ιδιορρυθμίες θα στοιχίσουν για λίγο στην ηρεμία σας. Κάντε τα απαραίτητα βήματα ώστε να αποδεσμευτείτε από τρίτους που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας. Προτιμήστε μικρές αλλαγές για να νιώσετε καλά και μην κάνετε κάτι υπερβολικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σίγουρα μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο για να προσεγγίσετε αυτό που σας προβληματίζει, οπότε μη στοχεύετε σε φανταστικές υποθέσεις. Αρκετές από τις περιπτώσεις που έχετε αναλάβει θα σας προβληματίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν δεν ακολουθήσετε δρόμους που ξέρετε καλά να χειριστείτε θα υπάρξουν επιπτώσεις. Σιγουρευτείτε γι’ αυτό που θέλετε να κάνετε προτού το πράξετε. Τα λάθη είναι αναμενόμενα και μέσα από αυτά θα μάθετε να κάνετε επιλογές.

ΛΕΩΝ: Με σωστό χειρισμό του λόγου θα καταφέρετε να επηρεάσετε θετικά ακόμη και πρόσωπα που θεωρείτε ότι δεν συμφωνούν με αυτά που θέλετε. Η κοινωνική αναγνώριση είναι πολύ κοντά και θα νιώσετε αρκετά περήφανοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αλλά η σταθερότητα θα είναι πιο αποτελεσματική. Εάν όμως έχετε σκοπό να κάνετε αλλαγές, τολμήστε το. Η διαφοροποίησή σας από τους άλλους έχει να κάνει με την επιμονή σας να είστε πρώτοι.

ΖΥΓΟΣ: Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε. Μην κρύβεστε από άτομα που σας γνωρίζουν καλά, γιατί θα σας προδώσουν η στάση και η συμπεριφορά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην έχετε αναστολές για το πώς θα εκφράσετε τα αισθήματά σας. Μην παρουσιάζετε τις δικές σας προθέσεις σαν ανάγκες των άλλων. Μη συνεχίζετε να αμφιταλαντεύεστε όταν δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευθύνες πρέπει να μοιράζονται ανάλογα στους συνεργάτες σας και όχι να τις επιβαρύνεστε όλες εσείς, καθώς έτσι αφήνετε την προσοχή σας να διασπάται. Κάντε ό,τι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα και μην ακούτε αυτά που σας επιβάλλουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλές από τις επιδιώξεις σας θα αρχίσουν να εκπληρώνονται, γι’ αυτό κάντε τις απαραίτητες κινήσεις και μη βασιστείτε σε υποσχέσεις. Η αγωνία σας να δρομολογήσετε κάποιες υποθέσεις είναι κατανοητή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν έχετε αμφιβολίες για τις προθέσεις των άλλων είναι προτιμότερο να το πείτε, διαφορετικά θα θυμώσετε πολύ. Μην αφήνετε να σας βάλουν στη δύσκολη θέση να απολογηθείτε για τις επιλογές σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ισως νιώσετε πελαγωμένοι από τις καινούργιες ευθύνες, αλλά παρ’ όλα αυτά προσπαθήστε για καλή επικοινωνία. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να συμβιβάσετε και όχι να διαλύσετε καταστάσεις. Συγκαταβατικές λύσεις και διπλωματικές προσεγγίσεις θα ελαφρύνουν το βαρύ κλίμα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ