Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 27 Αυγούστου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε το δικαίωμα να επαναστατήσετε όταν δέχεστε μεγάλες πιέσεις…

ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε τις αποστάσεις που θέλετε από ορισμένα άτομα, όμως μη φτάνετε στα άκρα και αρνηθείτε οποιαδήποτε επαφή η συνομιλία μαζί τους, γιατί ίσως αποδειχθεί ότι έχετε βγάλει βιαστικά συμπεράσματα βασιζόμενοι σε λόγια τρίτων.

ΤΑΥΡΟΣ: Η οικογένεια θα βρίσκεται στο πλευρό σας για ό,τι χρειαστείτε, οπότε εκμεταλλευτείτε τις μέρες και τακτοποιήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εκκρεμότητες. Μην περιμένετε να κάνουν σχόλια για τη δουλειά σας για να ικανοποιηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη χάσετε συνεργασίες που θα ήταν πολύ καλές για το επαγγελματικό σας μέλλον. Αφήστε τη διαίσθησή σας πιο ελεύθερη και λειτουργήστε παράλληλα με καρδιά και λογική, αν πιστεύετε ότι έχετε χάσει ένα συναισθηματικό παιχνίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνεχίστε τις ομαδικές προσπάθειες χωρίς ίντριγκες και υστεροβουλίες. Παράλληλα, αξιοποιήστε τον χρόνο σας κάνοντας συζητήσεις με φίλους που τον τελευταίο καιρό είχατε στερηθεί λόγω δουλειάς.

ΛΕΩΝ: Καλύψτε τα κενά που έχετε, κάνοντας παράλληλα έναν προσεκτικό προγραμματισμό. Ρίξτε τους τοίχους γύρω σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Μην πιστεύετε ό,τι σας λένε, γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσετε είναι ψέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα είναι μοναδικές, οπότε μην αναβάλετε τίποτα για αύριο. Δουλέψτε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας, αλλά και για να μη μιλούν πίσω από την πλάτη σας. Κινηθείτε έξυπνα και μην πάτε κόντρα σε λάθος πρόσωπα, γιατί θα χάσετε πολλά.

ΖΥΓΟΣ: Ο σύντροφός σας γίνεται πιο συνεργάσιμος και θα σας απαλλάξει από αρκετά βάρη. Ενας κοινός στόχος ή μια επιδίωξη θα φέρει ακόμα πιο κοντά τον έναν στον άλλον. Μην κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας, γιατί όλοι έχουν όρια και πρέπει να τα σεβαστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας πρώτα στον εαυτό σας και μετά σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και με κατάλληλη παρέα θα γίνει καλύτερη. Στην προσπάθεια να αλλάξετε ό,τι δεν σας ταιριάζει θα νιώσετε υπέροχα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε το δικαίωμα να επαναστατήσετε όταν δέχεστε μεγάλες πιέσεις. Οι καλές δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν σημαντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μείνετε μακριά από άτομα του περιβάλλοντός που σας απογοητεύουν με τις ενέργειές τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με καλή θέληση και διάλογο μπορείτε να δώσετε λύση σε κάθε πρόβλημα. Κάντε ένα βήμα πίσω σε διαπραγματεύσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί χρησιμοποιήστε τη δύναμη της γνώσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε και έχετε τη δύναμη να αντεπεξέλθετε στις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Ξεκινήστε από σήμερα την αναζήτηση για κάτι που επιθυμείτε καιρό. Συζητήστε τις ανησυχίες σας μόνο με άτομα που γνωρίζετε καλά και εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΙΧΘΥΣ: Μη δέχεστε ως δεδομένα όσα σας λένε, χωρίς να εξετάσετε αν ισχύουν πραγματικά. Δεν υπάρχει λόγος να είστε γενναιόδωροι με όσους δεν θα σας φερθούν ανάλογα. Ο έντονος εκνευρισμός θα σας οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...