Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 29 Αυγούστου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά…

ΚΡΙΟΣ: Διακόψτε σχέσεις με άτομα που ξέρουν να παίρνουν αλλά όχι να δίνουν, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε όσες είναι υγιείς. Δώστε περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σας για να αποκτήσετε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ορθότερη τοποθέτησή σας απέναντι στις εξελίξεις της ζωής σας θα σας βοηθήσει να έρθετε σε αρμονία με τον εσωτερικό σας κόσμο και παράλληλα να προωθήσετε τα σχέδιά σας, χωρίς να απομονώνεστε ή να κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στα προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητά σας και ιδιαίτερα στις συνεργασίες σας, ώστε να κρατάτε τα ηνία και να μη δίνετε τόσο συχνά προτεραιότητα στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά. Εκφράστε με ηρεμία τα απωθημένα σας για να βρείτε τη χρυσή τομή. Μιλήστε χωρίς υπεκφυγές, γιατί η ειλικρίνεια είναι σημαντική και αποτελεί σημάδι ωριμότητας.

ΛΕΩΝ: Για να χαλαρώσετε πρέπει να αντιληφθείτε τη διαφορά μεταξύ εργασιοθεραπείας και εργασιομανίας. Μην προσκολλάστε σε πρόσωπα της οικογένειας και περιμένετε να λύσουν τα προβλήματά σας. Προσπαθήστε να μην αφήνετε εκκρεμότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρειάζεται να προσεγγίστε τα γεγονότα με περισσότερο συναισθηματισμό και λιγότερη ψυχρότητα, ώστε να φτάσετε στη λύση των προβλημάτων σας με μεγαλύτερη ακρίβεια. Περάστε στη δράση και μη μένετε θεατές των εξελίξεων.

ΖΥΓΟΣ: Αντί να αφήνετε τα πάντα στην τύχη, προσπαθήστε να οργανώσετε τη ζωή σας. Χαλιναγωγήστε τον εγωισμό σας για να μη σας βγει σε κακό. Ζυγίστε τις ενέργειές σας για να μην εκτεθείτε στην κριτική αυτών που σας ανταγωνίζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε συναισθηματικές υστερίες ή την απόλυτη, σκληρή λογική που σας βάζει σε καλούπια, αφού σε εσάς αίσθημα και λογική σπανίως συμβαδίζουν. Τολμήστε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, αν πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενδιαφερθείτε σήμερα για την ανανέωση της εμφάνισής σας, χωρίς απαραίτητα να ακολουθείτε τις επιταγές της μόδας. Το ένστικτό σας και μόνο μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε σωστά τα δυνατά σας σημεία και να γοητεύσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη σκορπίζεστε σε δεξιά και αριστερά. Μπορείτε να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, αφού νιώθετε ασφαλείς. Μην αφήσετε μια περίεργη και μπερδεμένη αισθηματική σας υπόθεση να βάλει στο μυαλό σας αρνητικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επανεκτιμήστε όσα αποτελούν τις αξίες μέσα στις σχέσεις σας, καθώς διάφορες καταστάσεις θα διαμορφώσουν νέες συνθήκες στη ζωή σας. Μόνο αν επικρατεί σύμπνοια θα καλύψετε ορισμένες από τις ανάγκες σας και θα βγείτε αλώβητοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα προκύψουν νέα δεδομένα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή, οπότε είναι λογικό να εμφανιστούν και κάποια μικροπροβλήματα. Η υγεία σας θα έχει καλή πορεία, αλλά ενδέχεται οι φοβίες σας να σας κάνουν κατά φαντασίαν ασθενή.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ