Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να τακτοποιείτε ό,τι σας προκαλεί άγχος, χωρίς αναβολές …

ΚΡΙΟΣ: Αν κάποιοι επιμένουν να σας βοηθήσουν, υποχωρήστε. Μην επηρεάζεστε από κάποιες υποθέσεις, όταν δεν περνάει από το δικό σας χέρι να διευθετηθούν. Ρυθμίστε τις οικογενειακά σας θέματα για να φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να τακτοποιείτε ό,τι σας προκαλεί άγχος, χωρίς αναβολές. Αν δεν βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία, δεν θα μπορέσετε να δείτε ότι οι εξελίξεις είναι θετικές. Μην κουράζετε τους δικούς σας ανθρώπους με τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τη φαντασία σας στην άκρη, κάνοντας τις κινήσεις που πρέπει με γνώμονα τη λογική. Με υπομονή και επιμονή θα έχετε σύντομα πολύ καλά αποτελέσματα. Μην αφήνετε τις καθημερινές ασχολίες να απορροφούν πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που μπορεί να ανατρέψουν ό,τι έχετε προγραμματίσει. Διασκεδάστε περισσότερο και ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί και σας φτιάχνει τη διάθεση. Βρείτε δημιουργικές δραστηριότητες για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας.

ΛΕΩΝ: Εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθησή σας όσον αφορά κάποιες ενέργειες που πρέπει να κάνετε. Μην μπλοκάρετε τη λογική σας με υπερβολικά συναισθήματα. Αν δεν προσέξετε τα λόγια σας, θα προκαλέσετε ρήγμα σε μια παλιά φιλία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε καινούργιους τρόπους δράσης για να απομακρυνθείτε από χαοτικές καταστάσεις. Κρατήστε μόνο τις ισορροπίες που ξέρετε ότι σας είναι απαραίτητες. Αναζητήστε χρόνο για να απομονωθείτε, ώστε να μπορέσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Εξετάστε εξονυχιστικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν. Αν δεν θέλετε να απογοητευτείτε, προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς τουλάχιστον με τον εαυτό σας. Μην παίξετε το παιχνίδι όσων προσπαθούν να ελέγξουν το μυαλό και τις κινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να αντεπεξέλθετε σε καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία περιορίστε τον εκνευρισμό σας. Αν ζητηθεί η γνώμη σας για κάποιο θέμα, κάντε το με μεγάλη επιφύλαξη. Οταν οι θυσίες σας δεν εκτιμούνται, πρέπει να τις σταματάτε το ταχύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπερασπιστείτε με σθένος τις απόψεις σας απέναντι σε ανθρώπους που έχουν διαφορετικό σκεπτικό. Ψάξτε βαθιά μέσα σας τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και σας πληγώνει. Μην εντυπωσιάζεστε από πρόσωπα που μόλις γνωρίσατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιφρονήστε την ειρωνική διάθεση κάποιου συνεργάτη σας απέναντί σας για να πέσουν στο κενό οι προσπάθειές του. Κάποια σχέδια που δεν έχουν ρεαλιστικές βάσεις και καθυστερούν τις εξελίξεις απαιτείται να τα αλλάξετε το συντομότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεσπάστε τα νεύρα σας σε αυτούς που πρέπει και όχι σε όποιον βρίσκετε μπροστά σας. Μην αφήσετε τις δυσκολίες να σας επηρεάσουν ψυχολογικά και σωματικά, αλλά προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διασκέδαση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που σας καταλαβαίνουν, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Για κάθε ενδεχόμενο πρέπει να μάθετε να ζείτε με τη μοναξιά και όχι να πανικοβάλλεστε και μόνο στο άκουσμα της λέξης.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...