Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, εάν δεν θέλετε να πάρετε κάποια μαθήματα που δεν θα σας είναι ευχάριστα …

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, μια που θα υπάρχουν συγκρούσεις στη δουλειά σας, και συγκεντρωθείτε στο να κατακτήσετε τους στόχους σας, καθώς είστε ικανοί ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες.

ΤΑΥΡΟΣ: Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες που σας βασανίζουν καιρό και κάντε μια καινούργια αρχή, που θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και την ποιότητα της ζωής σας. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό, και ξαφνιάστε τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφασίστε να δείτε τη ζωή όπως πραγματικά είναι, χωρίς να ζείτε σε ουτοπίες, και μην απομονώνεστε, αν δεν αισθάνεστε καλά ή σας κουράζουν οι άλλοι. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα χωρίς άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρακτικότητα μηδέν και αισιοδοξία στο ανώτατο όριο διακρίνουν τις σκέψεις και τις πράξεις σας, κάνοντάς σας να αναζητάτε συνέχεια καινούργιους δρόμους, ενώ ακόμα και οι παλιοί έχουν να σας προσφέρουν κάτι.

ΛΕΩΝ: Ξαναβρείτε το χιούμορ και τη διπλωματία για να συνεχίσετε να είστε αποδεκτοί. Η άρνηση επικοινωνίας και η επιθετικότητα θα σας οδηγήσουν στη μοναξιά, η οποία σας φοβίζει. Μην υποχωρήσετε σε απαιτήσεις που είναι τελείως αντίθετες με τις δικές σας απόψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αλλαγές είναι ευχάριστες μόνο όταν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε, διαφορετικά γίνονται αιτία να χαλάσουν τα σχέδιά σας ή οι σχέσεις σας με τους άλλους. Δείτε το συμφέρον σας μακροπρόθεσμα και μην τα βάζετε με άτομα που είναι ανώτερά σας στον εργασιακό χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Φρεσκάρετε τις γνώσεις σας, γιατί σύντομα θα σας χρειαστούν, ώστε να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις του εργασιακού σας χώρου, που εξελίσσονται διαφορετικά απ’ ό,τι υπολογίζατε. Αλλάξτε τρόπο προσέγγισης, ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, εάν δεν θέλετε να πάρετε κάποια μαθήματα που δεν θα σας είναι ευχάριστα, αλλά και τις γνωριμίες σας, που μπορεί να ξυπνήσουν ξεχασμένες σας ανάγκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σιγουρέψτε τους επόμενους στόχους σας προτού βρεθείτε σε αδιέξοδο, αφού οι οικονομικές σας απώλειες είναι μεγαλύτερες απ’ ό,τι είχατε υπολογίσει και επιστρατεύστε το ταλέντο σας σε στιγμές άρνησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι βαθιές αλλαγές των αναγκών σας, που και εσείς δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε, προκαλούν δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους, γι’ αυτό μην εκνευρίζεστε, αν οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε για τη σωστή προβολή του εαυτού σας, μια που οι επαγγελματικές επιτυχίες δεν λείπουν και προχωρήστε δυναμικά, αποφεύγοντας υποχρεώσεις σε φίλους. Κινηθείτε και εσείς για να αρχίσει να πνέει φρέσκος αέρας και μην τα περιμένετε όλα έτοιμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφού έχετε ανοιχτό μυαλό, ξεπεράστε τις προκαταλήψεις που σας έχουν δημιουργηθεί από μερικές εμπειρίες, ώστε να επιτευχθεί σύμπνοια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δείξτε την ενόχλησή σας, εάν υπάρχει κάτι που σας εκνευρίζει.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...