Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα προβλήματα που έχετε σε συναισθηματικό επίπεδο δεν σας αφήνουν να κρίνετε σωστά …

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο, φέρνοντας τα πάνω κάτω και τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με τη στάση που θα κρατήσετε και τη συμπεριφορά σας. Χωρίς να εξακριβώνετε πηγές μην παρασύρεστε από φήμες και κουτσομπολιά.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιλέξτε τις γνωριμίες σας και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Οσους δεν σας κάνουν, απλώς αφήστε τους. Δεν χρειάζεται να τους εξηγήσετε αυτά που δεν καταλαβαίνουν. Δεχτείτε τους συνεργάτες σας με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μετατρέψτε το άγχος σας σε δημιουργικές δραστηριότητες και αποφύγετε τις διαφωνίες με ανθρώπους που μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι στους στόχους σας. Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που βλέπετε ότι αναμοχλεύουν το παρελθόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα θα ξεπεραστούν με προνοητικότητα. Εξάλλου, δεν θα λείψουν από δίπλα σας άτομα που είναι πρόθυμα να σας καταλάβουν και να σας βοηθήσουν. Μην αφήσετε εμμονές ή παλιά προβλήματα να σας καταβάλουν.

ΛΕΩΝ: Ανακαλύψτε με ποιους τρόπους θα μπορέσετε να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε ψυχολογικά, αξιοποιώντας και τις ευκαιρίες που υπάρχουν για αλλαγή στη ζωή σας. Πρώτα όμως πρέπει να κάνετε έναν προσεκτικό έλεγχο των οικονομικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα προβλήματα που έχετε σε συναισθηματικό επίπεδο δεν σας αφήνουν να κρίνετε σωστά, όμως τίποτα δεν γίνεται εύκολα ή γρήγορα και αν δεν στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, χωρίς να κρατάτε τον θυμό μέσα σας.

ΖΥΓΟΣ: Ηρεμήστε, ξεκουραστείτε και προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας. Λάθη τακτικής που θα προκαλέσουν ανεπιθύμητες περιπλοκές είναι σκόπιμο να τα αποφύγετε. Προσπαθήστε να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας και να μη φτάνετε στα άκρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσφορές στον αισθηματικό τομέα σας είναι πολλές, αλλά ό,τι σας ενδιαφέρει δεν σας ικανοποιεί. Μια ερωτική περιπέτεια έρχεται για να ενισχύσει την αισιοδοξία σας. Φανείτε ανεκτικοί σε ό,τι αφορά συμπεριφορές άλλων που δεν σας αρέσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ισως ένα ταξίδι ματαιωθεί ή μια συμφωνία καθυστερήσει να υλοποιηθεί, αλλά θα σας γίνει μια σημαντική πρόταση συνεργασίας, με καλές προοπτικές για το μέλλον. Φροντίστε να αποβάλετε το άγχος σας, γιατί επηρεάζει τη μαχητικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία σας αρχίζει να βελτιώνεται, όμως δεν θα πρέπει να σας οδηγήσει σε υπερβολές. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από παρατυπίες και λάθη που θα έχουν αντίκτυπο στα σχέδιά σας και κάντε συνετούς οικονομικούς χειρισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε διαφωνίες με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί μόνο με ηρεμία θα καταφέρετε να δείτε ποια πρόσωπα δεν θέλουν τίποτα να δώσουν ή ίσως δεν μπορούν. Σας αρέσει ή όχι, πρέπει να προσαρμοστείτε στο κλίμα που επικρατεί.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε τον απολογισμό σας και θα διαπιστώσετε ότι ακόμα κι αν αγχώνεστε ή πιέζεστε κάποιες φορές, τελικά προοδεύετε και σίγουρα δεν ανήκετε στους χαμένους. Αν, όμως, περιμένετε το ίδιο και από τους άλλους, είναι πολύ πιθανόν να δυσαρεστηθείτε

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....