Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φαίνεται πως παλεύουν να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα ….

ΚΡΙΟΣ: Δείτε τη ζωή σας με περισσότερη ωριμότητα και εργαστείτε για την πρόοδό σας, όμως προσέξτε τις τομές και τις αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Δεν είναι κακό να δείξετε τον θαυμασμό που νιώθετε για κάποιους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η πιο έξυπνη κίνηση θα είναι να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις. Η διπλωματία σε συνδυασμό με την έξυπνη στρατηγική θα έκανε θαύματα, μια που μετρούν πολύ οι καλές εντυπώσεις. Φλερτάρετε για να νιώσετε περισσότερο γοητευτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φαίνεται πως παλεύουν να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και μπορεί να αισθανθείτε μεγάλη φόρτιση ή να πέσετε σε κατάθλιψη. Μια αισθηματική δέσμευση θα αποδώσει περισσότερο απ’ ό,τι περιμένατε αρχικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στον υπέρμετρο εγωισμό σας και τον υπέρμετρο αλτρουισμό σας, γιατί ο ένας σάς απομονώνει και ο άλλος αφήνει να σας ποδοπατούν. Οσο προσπαθείτε να αλλάξετε τα μυαλά των άλλων χάνετε τον καιρό σας.

ΛΕΩΝ: Κάντε κάτι ουσιαστικό για την πρόοδό σας και αφήστε στην άκρη τα «δεν μπορώ», που είναι εντελώς αψυχολόγητα. Σας χρειάζεται πληροφόρηση, αλλά και μια νέα τακτική. Μη βυθίζεστε σε μελαγχολία κάθε φορά που σας συμβαίνει δυσάρεστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας, γιατί με το να μεταπηδάτε από τη μία υπόθεση στην άλλη τα κάνετε όλα χειρότερα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τα προλαβαίνετε. Ενισχύστε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης για να επιβάλετε τις απόψεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Το στοιχείο της ωριμότητας που έχετε μέσα σας σάς κάνει καταπιεστικούς, αλλά κάποιες φορές σάς βγαίνει το παιδί που κρύβετε και γίνεστε επιπόλαιοι. Καθαρίστε το έδαφος από ανταγωνιστές και αντιπάλους, αλλά προσέξτε τον τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εφόσον η καρδιά σας ζητάει διαφορετικά πράγματα από αυτά που υπαγορεύει η λογική σας, τολμήστε κάτι πρωτότυπο για να αποφύγετε τις επαναλήψεις. Βαδίστε σε άλλη βάση, σεβόμενοι ότι τα δεδομένα που έχετε έχουν κάπως αλλάξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τις σχέσεις σας και μη διακυβεύετε τα κεκτημένα σας. Δώστε προτεραιότητα στον επαγγελματικό τομέα και γενικά σε ό,τι πιστεύετε ότι νοσεί. Διευθετήστε καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα για να περιορίσετε την ανασφάλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τη μεθόδευση νέων τετελεσμένων θα φανεί η αξία σας. Επενδύστε στο μέλλον, όχι απαραίτητα με χρήματα, αλλά με ενέργεια και χρόνο. Για να μη βρεθείτε μπλεγμένοι χωρίς να το καταλάβετε, διαχωρίστε το φλερτ και το σεξ από τη φιλία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα αλλάξουν τη ζωή σας, γι’ αυτό δώστε τη μάχη που απαιτείται για να εναρμονίσετε την προσωπική με την κοινωνική σας ζωή. Εχετε ακόμα πολλή δουλειά να κάνετε πάνω στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να απαλλαγείτε σύντομα από τις κακές συνήθειες, γιατί δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Να θυμάστε πως μόνο η αλήθεια μπορεί να σας απελευθερώσει. Μην τσιγκουνεύεστε τα αισθήματά σας, αφού έχετε μεγάλα αποθέματα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...