Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 14-15 Σεπτεμβρίου

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μην υπάρχουν θύτες και θύματα, δημιουργήστε σχέσεις εμπιστοσύνης…

ΚΡΙΟΣ: Γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι και ελαστικοί, ώστε να μπορέσετε να λάβετε βοήθεια από τους συνεργάτες σας και τον σύντροφό σας, σε αυτή την περίοδο που είναι γεμάτη υποχρεώσεις και εργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε καινούργιους στόχους, αλλά πρέπει πρώτα να κάνετε προσεκτικούς υπολογισμούς για να μη διακυβεύονται τα οικονομικά σας. Αλλάξτε τακτική και μην παίζετε παιχνίδια δύναμης γιατί θα χάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακολουθήστε την κοινή λογική σε αυτά που επιδιώκετε και μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας. Ετσι δεν θα στενοχωρηθείτε αν δεν εκπληρωθούν όλα τα όνειρά σας. Μεταδώστε στους συνεργάτες σας τον ενθουσιασμό που έχετε αυτές τις ημέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες για να επιδιώξετε καλύτερους όρους εργασίας, προχωρώντας προσεκτικά και με αργά βήματα. Θα διαπιστώσετε ότι δε θα μείνετε παραπονεμένοι.

ΛΕΩΝ: Σεβαστείτε τα συμφέροντα και τον χώρο των άλλων, μια και εσείς θα έχετε σημαντική ηθική και πρακτική στήριξη από την πλευρά ατόμων που έχουν κύρος. Εάν υπάρχουν κάποιοι που σας αμφισβητούν, δώστε τους πιο πειστικές αποδείξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προωθήστε την αναδιοργάνωση των επαγγελματικών και κοινωνικών θεμάτων, προχωρώντας με κάποιο σχέδιο και όχι ακροβατώντας με πιθανά σενάρια. Μην πειραματίζεστε με φιλικές σχέσεις που έχουν αποδείξει εδώ και καιρό ότι είναι ανθεκτικές.

ΖΥΓΟΣ: Εκτός από τόλμη, χρειάζεστε και τα μέσα για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν. Δώστε, λοιπόν, σημασία στις λεπτομέρειες, γιατί και αυτές παίζουν τον ρόλο τους. Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, ζητήστε περισσότερο χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή το πιο σημαντικό είναι να έχετε στεγανά στις σχέσεις σας, δημιουργήστε τις βάσεις μιας σωστής επικοινωνίας, ώστε να αποκτήσετε τη σύμπνοια και τη στήριξη των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μελετήστε τα τωρινά δεδομένα της ζωής σας, για να κάνετε βαθιές τομές σε όλα με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα, μια και οι εξαρτήσεις είναι καλές μόνο μέχρις ενός ορίου. Μην απομονώνεστε τελείως και χάνετε την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώστε αυτάρκης, τώρα που φαίνεται να ευνοήστε στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, δημιουργώντας παράλληλα μια νέα τάξη πραγμάτων. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας, για να έχετε πρακτικές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σκέψεις που κάνετε και δεν βλάπτουν άλλους δείχνουν ότι φροντίζετε τον εαυτό σας. Συνεχίστε έτσι, ακόμα και αν κάποιοι σας πουν εγωιστές και ατομιστές. Διατυπώστε και εκφράστε ό,τι θέλετε με μεγαλύτερη προσοχή, για να μην πληγώσετε άτομα που δεν πρέπει.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μην υπάρχουν θύτες και θύματα, δημιουργήστε σχέσεις εμπιστοσύνης και μετά ασχοληθείτε με θέματα συμπεριφοράς δική σας ή του περιβάλλοντός σας. Καταφέρατε να πετύχετε να δίνετε και να παίρνετε ισότιμα, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...