Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 26 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Με ρεαλισμό όλα μπορούν να τακτοποιηθούν και μάλιστα προς όφελός σας. Θα αναγκαστείτε να σοβαρευτείτε και να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις. Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των άλλων, αναρωτηθείτε μήπως είναι δίκαιες.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείξτε υπομονή, καθώς το ουσιαστικό αποτέλεσμα των κινήσεών σας θα φανεί αργότερα. Θα σας απασχολήσουν η εργασία, η καριέρα και κάποιες αλλαγές που υπαγορεύονται από εξωτερικά γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ψυχική σας ηρεμία θα δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως, μια που οι άλλοι θα επηρεάζουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Οι αλλαγές που θα προκύψουν σε αρκετούς τομείς της ζωής σας θα είναι είτε αναμενόμενες είτε αιφνίδιες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα σας, παρά τις αντιξοότητες και καθυστερήσεις, θα είναι δημιουργική. Κινηθείτε με μέτρο και σύστημα για να μην έχετε περιπέτειες. Οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις, που δεν είχατε υπολογίσει το μέγεθός τους, θα σας πιέσουν ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ: Οι καταστάσεις και τα κατεστημένα σε βασικούς τομείς της ζωής σας έχουν παγιωθεί. Μην αφεθείτε στην περιστασιακή απογοήτευση ή θλίψη που θα νιώσετε. Ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογένειάς σας και τα πρακτικά περιουσιακά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε τη διάθεση να εφαρμόσετε αυτά που μάθατε και να τα κάνετε τρόπο ζωής. Αποφύγετε όσο μπορείτε παρορμητικά συμπεράσματα που ίσως σας οδηγήσουν σε λάθη. Ξεκινήστε έναν νέο κύκλο επικοινωνίας, ακόμα και αν σε προσωπικό επίπεδο θα είναι δύσκολος.

ΖΥΓΟΣ: Η αναζήτηση των προσωπικών σας απαντήσεων μη σας παρασύρει σε ανθρώπους με επιφανειακή γνώση. Έρχονται στο προσκήνιο οι υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας για αλλαγές των καθημερινών σας συνηθειών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προγραμματίστε, δραστηριοποιηθείτε και βάλτε τη ζωή σας σε νέους ρυθμούς, διατηρώντας πάντα τον μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο. Πλέον είστε πιο προσεκτικοί και αναλυτικοί σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας και στηρίζεστε περισσότερο στα δικά σας πόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι νέοι προγραμματισμοί που θα κάνετε για την καινούργια χρονιά θα αφορούν, τόσο την προσωπική σας ζωή όσο και την επαγγελματική, γιατί σε πολλά σημεία θα συνδέονται και θα αλληλοεπηρεάζονται. Μην αφήσετε τυχαία γεγονότα να κατευθύνουν τις εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βασιστείτε στις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκομίσατε και επανακαθορίστε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να γίνονται από εδώ και πέρα οι επαφές σας. Ενισχύεται η ζωτικότητα, το κέφι και η δημιουργικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε μια βουτιά στο υποσυνείδητό σας για να βρείτε τις πραγματικές εσωτερικές σας ανάγκες, να τις φέρετε στην επιφάνεια, να τις βιώσετε και να τις εναρμονίσετε με το περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η μέρα θέτει τις βάσεις και σας δίνει τις προϋποθέσεις ώστε να ξεκινήσετε καινούργιες κατακτήσεις. Ξέρετε ότι περάσατε πολλά για να πετύχετε τους στόχους σας, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τα θετικά βήματα προόδου που κάνατε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...