Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 1 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Μάθετε να σκέφτεστε και να προσαρμόζεστε, ακόμα και όταν δεν γίνονται όλα όπως θα τα θέλατε. Παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι, όσο και αν σας ενοχλεί. Οι βιαστικές αποφάσεις δε θα βοηθήσουν ούτε ο εκνευρισμός.

ΤΑΥΡΟΣ: Ως ευαίσθητα άτομα εξελίσσεστε μέσα από ψυχικές διεργασίες, αλλά θα χρειαστεί να επιβάλλετε τάξη στις υποθέσεις σας. Μην αποθαρρύνεστε για ότι δε γίνεται εύκολα και γρήγορα, όλα έχουν το σκοπό τους για να μην ανατρέπονται οι ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βελτιώνεται η προσωπική σας ζωή και δίνετε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα σπιτιού και καριέρας. Ερευνήστε ό,τι σάς αφορά άμεσα και πάρτε αποφάσεις όχι μόνο για τώρα αλλά και για τους επόμενους μήνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι φιλοδοξίες σας βρίσκουν τον κατάλληλο χώρο να αναπτυχθούν, γι’ αυτό συνεργαστείτε με άτομα των οποίων την κρίση εμπιστεύεστε. Μην είστε αρνητικοί στις απόψεις των άλλων, ειδικά αν δεν τις έχετε ακούσει.

ΛΕΩΝ: Θα αρχίσετε να απομυθοποιείτε καταστάσεις και ανθρώπους και θα θυμηθείτε τις υποσχέσεις που είχατε δώσει στον εαυτό σας για τον τρόπο που θα διαχειρίζεστε τη ζωή σας, τις οποίες τώρα θα πρέπει να εφαρμόσετε, αν θέλετε να είστε δημιουργικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας στην καριέρα και μη βιαστείτε να κάνετε πωλήσεις, αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για χρήματα. Θα έρθετε αντιμέτωποι με μια αλήθεια, που θα την αναγνωρίσετε λόγω της εμπειρίας του παρελθόντος σας.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε μπροστά σας ένα θαυμάσιο διάστημα για γνωριμίες και επαφές αλλά και για ένα τρυφερό πλησίασμα όσων αγαπάτε. Την κατάλληλη στιγμή θα είστε εντυπωσιακοί στο περιβάλλον σας, αποκομίζοντας οφέλη ή χαρές από τη λάμψη της γοητείας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φιλίες από το παρελθόν αναζωπυρώνονται και έρχονται να προστεθούν καινούργιες. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον το κλίμα θα είναι ήσυχο και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες ώρες μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στις σχέσεις σας παραδεχθείτε τα ελαττώματά σας και μην κάνετε τους ήρωες όταν πρέπει να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συνθήκες εργασίας σας βελτιώνονται αισθητά και διορθώνονται τα προβληματικά σημεία στις συνεργασίες σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και οφειλές που θα σχετίζονται είτε με επαγγελματικές είτε με συναισθηματικές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακολουθήστε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, δώστε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεται για να προχωρήσετε σε αυτά που κάνετε και μετά, με απόλυτη ηρεμία, καθίστε και απολαύστε το αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εσωτερικές σας διαφοροποιήσεις και αναζητήσεις, ακόμα και αν είναι επώδυνες, σας δίνουν τη δυνατότητα να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και πάνω σε γερές, υγιείς και δημιουργικές βάσεις, που δεν θα σας προδώσουν, γιατί θα εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ