Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 9 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που η μέρα παρουσιάζει πολλές θετικές πλευρές στα θέματα των σχέσεών σας, δεν θα λείψουν και κάποιες δοκιμασίες στα συναισθήματά σας και στο κατά πόσο μπορεί να υπάρξει ένας σωστός διάλογος με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και αρκετές από αυτές δεν έχουν άλλα περιθώρια για να αναβληθούν. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν, ενώ οι εντυπώσεις που θα αφήσετε στους συνεργάτες θα είναι θετικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τύχη σάς βοηθά ώστε με λιγότερο κόπο να εισπράξετε πολύ περισσότερα. Να θυμάστε πως οι επιλογές σας πρέπει να γίνουν με γνώμονα αυτό που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο και όχι σύμφωνα με αυτό που αρέσει στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνεργάτες σας είναι ανοιχτοί για συζητήσεις ουσίας και μπορείτε να ελπίζετε σε θετικές εξελίξεις, αλλά καλά θα κάνετε να βρείτε δικές σας διεξόδους και να μην αγκιστρώνεστε πάνω τους.

ΛΕΩΝ: Απαλλαγείτε από το άγχος που έχετε για το πώς θα προλάβετε τον χρόνο και συζητήστε. Τα κακώς κείμενα που υπάρχουν θα επανεξεταστούν, είτε το θέλετε είτε όχι. Οι προδιαγραφές σε συναισθηματικά ζητήματα που είχαν παγώσει θα είναι θετικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πιέζοντας τον εαυτό σας ασταμάτητα, μπλοκάρετε μόνοι σας την ενέργεια. Δρομολογήστε κάποιες από τις υποθέσεις σας που θα καταλήξουν σε συμφέρον. Η ροή των εξελίξεων θα είναι πιο γρήγορη, γι’ αυτό συντονιστείτε.

ΖΥΓΟΣ: Ίσως χρειαστεί να επέμβετε δυναμικά σε ό,τι καθυστερεί από υπαιτιότητα άλλων. Οι περιορισμοί που βάζετε δίνουν την εντύπωση πως δεν είστε θετικοί μαζί τους. Μοιραστείτε όνειρα και σχέδια με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο που σας αγαπάει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξαναβρείτε τον εαυτό σας με αυτά που σας προτείνει το έτερόν σας ήμισυ να κάνετε μαζί. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε σε λάθος στιγμές, βγάζοντας από μέσα σας τον θυμό από παλιές καταστάσεις. Εκτιμήστε σωστά τις προτεραιότητές σας για να αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, προτού οι καταστάσεις πάρουν δυσάρεστη τροπή. Η επιμονή και η υπομονή θα σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα, για να μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει το κέφι. Αποφύγετε διαπληκτισμούς στον εργασιακό χώρο που δεν οδηγούν πουθενά. Σήμερα θα σας απασχολήσει έντονα μια πρόταση για συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε σοβαρά θέματα δραστηριοποιηθείτε, αλλά μην είστε τόσο ενθουσιώδεις. Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και μην αφήνετε να σας απορροφά η κοινωνική ζωή. Φανείτε πρωτότυποι στις ιδέες σας και κάντε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Προτιμήστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, αντί να μείνετε μέσα και να πλήξετε. Προτού οι άλλοι ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, μην αποκαλύψετε τα πραγματικά σας κίνητρα. Κάντε έργα και μη μένετε στα λόγια, αν νομίζετε ότι οι άλλοι σάς αγνοούν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...