Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 4 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς η ημέρα προσφέρεται για νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν είτε στον επαγγελματικό είτε στον προσωπικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε να κάνετε ανοίγματα, τηρώντας πάντα το μέτρο, γιατί οι αλλαγές που θα κάνετε θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα νιώσετε κάπως ανήσυχοι σε συζητήσεις που θα κάνετε, αλλά η ζωηράδα που έχετε και η ομιλητικότητα θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές για να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να λαμβάνετε τις νέες καταστάσεις και τα δεδομένα επιφανειακά.

ΛΕΩΝ: Μη νιώθετε παραμελημένοι επειδή ο σύντροφός σας έχει μπει σε αγώνα καταξίωσης για την καριέρα του. Αποφύγετε, όσο μπορείτε, παιχνίδια δύναμης και εξουσίας που δεν ταιριάζουν με τις ερωτικές σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ξεκαθάρισμα για όσα έχουν συσσωρευτεί στη σχέση. Εάν δεν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, είστε εσείς και μόνο οι υπεύθυνοι.

ΖΥΓΟΣ: Αντί να είστε απαιτητικοί και να δείχνετε κουρασμένοι, προτιμήστε να δείξετε κατανόηση. Οταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσετε, αλλάξτε τακτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να εκφραστείτε χωρίς να είστε υπερβολικοί στα συναισθήματά σας. Με το να χρεώνεστε υποχρεώσεις άλλων, δημιουργείτε κακό προηγούμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν είστε σίγουροι πως κάποια υπόθεση σας καλύπτει, μη βιαστείτε να δεσμευτείτε. Ακολουθήστε προγράμματα που σας ταιριάζουν, ξεκαθαρίζοντας πρώτα τη θέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντισταθείτε με πυγμή και γενναιότητα στις αντιξοότητες του εργασιακού σας χώρου. Επειδή οι άλλοι καραδοκούν, είναι σκόπιμο να σκεφτείτε λίγο παραπάνω προτού ενεργήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, για να μπορέσετε να δείτε τα γεγονότα να στρέφονται υπέρ σας. Μη στηριχτείτε σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις, που θα χαλάσουν την ψυχική σας ισορροπία.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε στην άκρη λόγια που σας έχουν πικράνει και σας έχουν πονέσει, γιατί σας γυρίζουν στο παρελθόν. Στην προσπάθεια που κάνετε να φαίνεστε ευγενικοί, παίζετε σε βάρος της υγείας σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...