Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 25 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Μη βιαστείτε να κρίνετε άτομα με γρήγορες αποφάσεις, χωρίς να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να ζητήσετε πίστη και απόλυτη αφοσίωση προς το πρόσωπό σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, για να μην έχετε προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεχθείτε το σήμερα με τα θετικά και τα αρνητικά του, κρατώντας τις πολύτιμες εμπειρίες που θα σας χρειαστούν στο μέλλον. Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να ωθήσετε τον εαυτό σας ή τους άλλους στα άκρα, ώστε να μειώσετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και τα αγαπημένα πρόσωπα και να τους προσεγγίσετε με περισσότερη άνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συμπαρασταθείτε σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη, προσέχοντας όμως τα όρια που επιβάλλουν οι συνθήκες και χωρίς να γελοιοποιείτε τις σοβαρές υποθέσεις. Με τη βοήθεια της λογικής θα βρείτε τις επιθυμητές λύσεις.

ΛΕΩΝ: Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να δείξετε το πώς νιώθετε ή για να πείτε τα παράπονά σας στο φιλικό και συγγενικό σας περιβάλλον, ούτε για να προβάλετε τις διεκδικήσεις σας στον εργασιακό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να σκεφτείτε πιο λογικά και πιο ψύχραιμα, αποβάλλοντας κάθε σκέψη για εκδίκηση. Με τα προσχήματα και τις συγκαλυμμένες καταστάσεις, θα δημιουργηθούν μόνο παρεξηγήσεις και παρερμηνείες των προθέσεών σας.

ΖΥΓΟΣ: Άγχος και βιασύνη προκειμένου να τα προλάβετε όλα, μπορούν να κουράσουν το σώμα και το νευρικό σύστημα. Εξασφαλίστε περισσότερες ώρες ύπνου και κάντε πιο υγιεινή διατροφή. Αφήστε πίσω καταχρήσεις και χαράξτε νέα πορεία στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Σκεφτείτε την προοπτική να αλλάξετε λίγο την εμφάνισή σας, καθώς η εσωτερική σας ομορφιά θα φανεί αν έχετε καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην μπείτε στον πειρασμό να εμπιστευτείτε επαγγελματικά σας μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθεια και την τιμιότητά τους, γιατί εκτός του ότι θα σας προδώσουν, θα εκμεταλλευτούν τις ιδέες σας και θα βγείτε χαμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην περιπλέξετε τις συνεργασίες και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας γιατί θα έχετε απώλειες στον οικονομικό σας τομέα. Ασχοληθείτε με τα ζητήματα που σας απασχολούν, αφήνοντας για αργότερα τα οικονομικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα θέλει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και συγκρατημένα νεύρα. Θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές στα σχέδιά σας, καθώς ναι μεν στα έσοδά σας παρατηρείται μια κινητικότητα, αλλά δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή που χρειάζεστε στην πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ίσως κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη για κάτι που σας στέρησαν στον εργασιακό σας χώρο και αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο. Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα κάποια σχόλια που θα γίνουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...