Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 29 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Συμπαρασταθείτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη, γιατί αυτό θα χαροποιήσει και τους δύο. Συνάψτε χρήσιμες συμμαχίες και ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υποχρεωθείτε να αναπροσαρμόσετε τη συμπεριφορά σας αλλά και τον τρόπο σκέψης και δράσης σας. Για να προχωρήσετε κάποια βήματα μπροστά, περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Είτε από δική σας απόφαση είτε από αλλαγή της τύχης, προετοιμαστείτε για μια αλλαγή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σαφώς και θα σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, αλλά να ξέρετε ότι δεν θα είναι χωρίς κόπο. Τα αναλυτικό και διεισδυτικό μυαλό που διαθέτετε θα συνεργαστεί με τη διαίσθησή σας. Πρέπει να πάρετε απόφαση ότι τα καλά αποτελέσματα δεν θα έρθουν, αν δεν προσπαθήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην εμπιστευτείτε μυστικά σε πρόσωπα για τα οποία δεν είστε σίγουροι για την τιμιότητα και την εχεμύθειά τους. Μόνο αν καθίσετε και τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας θα δείτε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί. Προχωρήστε σε αναθεωρήσεις που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΛΕΩΝ: Σχηματίστε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς, πού ή με ποιους θα συνεργαστείτε ή θα συμπορευτείτε. Μη φορτωθείτε πάνω στη βιασύνη σας περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε και απ’ όσα αντέχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο σύντροφός σας θέλει όσο τίποτε άλλο να ξεκαθαρίσετε διενέξεις που σας έχουν κουράσει. Μάλλον πρέπει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε λιγότερο απρόβλεπτοι. Με ρεαλισμό και λίγη τόλμη παραπάνω θα τα καταφέρετε.

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να βρείτε διεξόδους σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει. Δραστηριοποιηθείτε για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο κλίμα. Προχωρήσετε δημιουργικά και ανακαλύψτε τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη βελτίωση των οικονομικών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δημιουργήστε τις βάσεις για ένα πιο προσοδοφόρο οικονομικό μέλλον, φροντίζοντας να είστε καλά ενημερωμένοι. Εργαστείτε μεθοδικά, γιατί μην ξεχνάτε πως πρέπει ταυτόχρονα να ζείτε και τη ζωή σας. Μην αφήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος και ρίχνουν την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τακτική που θα ακολουθήσετε δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει τους συνεργάτες σας. Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να μην παρασύρεστε από τις παρούσες συνθήκες. Για να μπορέσετε να βρείτε ελεύθερο χρόνο για εσάς, μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν οι κινήσεις σας συνεχίσουν να είναι σε πολλά μέτωπα ταυτοχρόνως, θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και με τη βοήθειά τους θα μπορέσετε να βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να μετριάσετε τις απαιτήσεις που έχετε από τους άλλους, γιατί θα κουράσετε τους γύρω σας. Μην καθυστερήσετε άλλο κάποιες αποφάσεις που θα έπρεπε να είχατε πάρει εδώ και καιρό. Υπερπηδήστε εμπόδια που σας βάζουν κάποια συγκεκριμένα άτομα του εργασιακού σας χώρου.

ΙΧΘΥΕΣ: Μετρήστε τις δυνάμεις σας, βλέποντας και αναγνωρίζοντας ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι. Πρέπει με κάθε τρόπο να εκφράσετε και να εκπληρώσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Η συνεχής αλλαγή κατεύθυνσης δεν σας βοηθάει να φτάσετε στον προορισμό σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...