Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 29 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Διώξτε από τη σχέση σας ό,τι είναι άχρηστο, ό,τι δεν χρειάζεστε και μαζί τις εγωιστικές συμπεριφορές. Είναι απαραίτητο να επιτευχθούν χαμηλοί τόνοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε την ανάλογη προσοχή, για να ξεπεράσετε συγκεκριμένες δυσκολίες που υπάρχουν. Μην κρίνετε επιφανειακά τα γεγονότα, παρασυρμένοι από επιπόλαιες κρίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με μοναδικό οδηγό τον συναισθηματισμό σας, θα οδηγηθείτε σε χαοτικές καταστάσεις. Για να μη σχολιαστείτε από κακόβουλα άτομα, διασφαλίστε την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε γενναιόδωροι με ανθρώπους που τους θεωρείτε αναντικατάστατους. Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις που έχετε να γίνουν ασήκωτο βάρος στην πλάτη σας.

ΛΕΩΝ: Εφόσον πιστεύετε ότι ένας κύκλος ολοκληρώθηκε, τελειώστε τον οριστικά προτού πάτε για άλλα. Μην κάνετε πίσω σε αποφάσεις σας μόνο και μόνο επειδή πιέζεστε από το περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε άτομα που γνωρίσατε τώρα και σας είπαν μεγάλα και όμορφα λόγια. Πρέπει να ζείτε την καθημερινότητά σας και να μην είστε τόσο πολύ απαισιόδοξοι.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε κάτι καινούργιο και μην ανακυκλώνετε σκέψεις που σας οδηγούν σε παρελθούσες καταστάσεις. Μην επιτρέψετε να σας αλλάξουν, επειδή σε κάποιους τυχαίνει να μην αρέσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε να κάνετε αυτά που θέλετε και μην εγκλωβίζεστε στα δήθεν των άλλων. Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, γι’ αυτό μην έχετε τόσο πολύ άγχος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τη βοήθεια της διπλωματίας μπορείτε να ξεμπλέξετε από περίεργες καταστάσεις. Μη δείχνετε ευάλωτοι, αλλά αποδείξτε στους γύρω σας ότι μπορείτε να κάνετε πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καινούργιες ευθύνες θα σας βγάλουν από την ανία σας και θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί. Προσαρμόστε ξανά όποιο κεφάλαιο της ζωής σας δεν πάει τόσο καλά όσο θα θέλατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Μη γυρίζετε συνέχεια στο παρελθόν σας, γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να μελαγχολείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Είναι προτιμότερο να μείνετε για σήμερα στη ρουτίνα σας, παρά να διακινδυνεύετε τα κεκτημένα σας. Μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση που δεν σας αφορά, για να μην παρεξηγηθείτε αργότερα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...