Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Καλλιεργήστε σε όσους σάς περιβάλλουν εμπιστοσύνη για το πρόσωπό σας. Εντονα θα σας απασχολήσει η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων, καθώς ψάχνετε νέες στρατηγικές για την επιτυχή ανάκαμψη του οικονομικού τομέα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε πολλά να βγάλετε από μέσα σας και είναι πιθανόν να σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Η σχέση σας αρχίζει να γίνεται καλύτερη και είναι θέμα χρόνου η βελτίωσή της. Διαφυλάξτε όσο μπορείτε καλύτερα την προσωπική σας ζωή και τα μυστικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλά θα ακούσετε και λίγα θα ισχύουν, όμως μέχρι το τέλος την ημέρας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Αρκετές φορές απομακρύνεστε από τους στόχους σας χωρίς αιτία. Η προσαρμογή σας σε κάποια νέα δεδομένα δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφασίστε να κάνετε μια ανανέωση στη ζωή σας και μάθετε τι σας προσφέρει η χαρά της δημιουργίας. Σβήστε τα ερωτήματα και τις αμφιβολίες που καλλιεργούσατε τον τελευταίο καιρό και προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΛΕΩΝ: Αρχίστε να βλέπετε τα σύνθετα στη σχέση σας πιο απλά και η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο χαλαρή. Περιμένετε τη σωστή στιγμή για μια καινούργια προοπτική με κοινούς στόχους. Αντί να προβληματίζεστε αδιάκοπα, αφήστε πίσω ό,τι σας κουράζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαλλαγείτε τάχιστα από καταστάσεις που είναι φανερό ότι σας έχουν οδηγήσει σε τέλμα. Καλό θα ήταν να είστε επιφυλακτικοί με άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ακόμα καλά. Ανανεώστε εν μέρει τον χώρο σας για να νιώσετε πιο αισιόδοξα.

ΖΥΓΟΣ: Αιφνίδιες αλλαγές πρόκειται να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα, αν ενεργείτε απερίσκεπτα. Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές επιστρατεύοντας τη διπλωματία σας. Κάντε σωστή διανομή των υποχρεώσεων με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ήρθε ο καιρός να κάνετε πράξη τις αλλαγές που ονειρεύεστε στη ζωή σας. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορές που θα σας ζημιώσουν. Οι εξελίξεις των γεγονότων δεν θα είναι όπως περιμένατε και ίσως σας απογοητεύσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο σύντροφός σας προσπαθεί να ικανοποιήσει στο έπακρο τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει μια ισορροπία σε γενικές γραμμές μεταξύ σας και μπορεί να διατηρηθεί. Οι έντονες συναισθηματικές καταστάσεις δεν σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποια περιστατικά θα σταθούν η αιτία να αποκαλυφθούν κρυφές επιθυμίες. Μην είστε δύσπιστοι σε αυτά που σας λένε, γιατί συχνά η αλήθεια εκπλήσσει. Τολμήστε μια αλλαγή στα αισθηματικά σας, αφού η ιδέα μιας νέας σχέσης σας ανεβάζει τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Εχετε μάθει πλέον να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να λειτουργούν εις βάρος των δικών σας υποθέσεων και είστε αποφασισμένοι να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα έχετε αρκετά έντονο σήμερα το αίσθημα της ιδιοκτησίας, αλλά δεν αποκλείονται και κάποιες κρίσεις ανασφάλειας. Κρατήστε καλύτερη στάση απέναντι στα οικονομικά σας, αν θέλετε να μειώσετε το άγχος σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...