Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε με μεγαλύτερη διαύγεια το πώς και το γιατί της κάθε σας ενέργειας. Μην αφήσετε άτομα του περιβάλλοντός σας να ανακατευτούν με δική τους πρωτοβουλία στα μελλοντικά σας σχέδια. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο εξωτερικό περιστατικό να σας απογοητεύσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε την ενέργειά σας αμείωτη και μην επιτρέψετε να σας την απορροφήσουν. Πάρτε θέσεις και αποφάσεις, αν θέλετε να σημειωθούν εξελίξεις στις συνεργασίες και στον συναισθηματικό σας τομέα. Παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας και υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα είναι ιδανική για διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, μετακινήσεις και νέες δραστηριότητες. Αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα έχουν ισχύ για μεγάλο διάστημα. Βρίσκεστε σε φάση να γνωρίζετε καλύτερα τις ανάγκες σας, οπότε τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στον συναισθηματικό τομέα και μια ένταση στον εργασιακό χώρο, καθώς κάποιοι συνεργάτες σας θα δυσκολέψουν αρκετά. Θα σας απασχολήσουν θέματα οικογένειας και του στενού σας περιβάλλοντος.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα είναι γεμάτη, με πληθώρα περιστατικών γύρω από τις επαγγελματικές και οικογενειακές σας σχέσεις, που άλλα θα σας αγγίζουν και άλλα θα σας αφήνουν αδιάφορους. Δεν αποκλείεται να κληθείτε να αποφασίσετε οριστικά για κάποια θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στις οικογενειακές υποθέσεις, ρυθμίζοντας παράλληλα κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες που έχετε και σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα και τους επιμέρους διακανονισμούς σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι συναναστροφές σας θα παίξουν τον βασικότερο ρόλο στη ζωή σας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Ακόμη σας λείπουν τα υλικά μέσα για να υλοποιήσετε κάτι που σας αφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις, οι διαπραγματεύσεις και οι νέες δραστηριότητές σας θα σας ωθήσουν να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν ισχύ για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας βγάλουν από αδιέξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να πιέσετε ή να αγνοήσετε συνεργάτες σας, γιατί θα μπλοκάρετε τα σχέδιά σας. Οπλιστείτε με γερά νεύρα και υπομονή για να αντέξετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσετε να αμελείτε τα ζητήματα της καριέρας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας θα είναι ραγδαίες και σημαντικές. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας δοθεί. Πρέπει πάση θυσία να αντέξετε τις δοκιμασίες που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο στο συναισθηματικό ή οικονομικό σας τομέα, αλλά προσπαθήστε να προστατέψετε τόσο τα συμφέροντα όσο και την υγεία σας. Ατομα του περιβάλλοντός σας θα σπεύσουν να σας δώσουν τις οδηγίες τους.

ΙΧΘΥΣ: Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες και μερικές αντιξοότητες θα προκαλέσουν φόβο ή πανικό. Πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και να μη βιαστείτε να αντιδράσετε. Μελετήστε σωστά οικονομικές συναλλαγές, αποφάσεις, κινήσεις και επαφές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ