Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις μπορεί να σας τρομάζουν, αφού θα έχετε συνέχεια την αίσθηση ότι φτάνετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και κάτι θα συμβαίνει που θα απαιτεί μια προσπάθεια ακόμη. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καινοτομίες που θα γίνουν θα σας δώσουν κέρδος και ικανοποίηση. Η σωστή επιχειρηματολογία και η διαύγεια πνεύματος θα σας βοηθήσουν να λειάνετε τις αντιθέσεις που έχετε και να σώσετε χρήσιμες συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι κάπως ιδιαίτερες και σύνθετες, θα σας λείπει η λεπτότητα και θα αφθονεί η μαχητικότητα. Φροντίστε να συμμαζέψετε και να αναδιοργανώσετε τους τομείς της ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ρυθμίστε τα περιουσιακά σας θέματα, ώστε να γίνουν με τρόπο που σας συμφέρει. Πιθανόν οι διαδικασίες να σας κουράσουν και να σας αγχώσουν, αλλά δεν θα μείνετε παραπονεμένοι από την έκβαση που θα έχουν.

ΛΕΩΝ: Ερευνήστε κάθε τρόπο και δυνατότητα που έχετε, για να αποκτήσετε καινούργιες πηγές εισοδήματος και βρείτε ό,τι μπορεί να συμβάλει στην αξιοποίηση των συμφερόντων σας. Ήρθε η στιγμή και πολύ σύντομα θα πρέπει να προβείτε σε σημαντικές επενδύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιτέλους θα αναγνωρίσετε τα κίνητρα φίλων και εχθρών, που το τελευταίο διάστημα θέλουν και διεκδικούν κάτι από εσάς. Αυτό θα σας διευκολύνει να ανταποκριθείτε πιο ουσιαστικά στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Δρομολογήστε μια σειρά από σκέψεις και θέσεις για να βάλετε σε λειτουργία τα προσωπικά σας σχέδια, αλλάζοντας όμως και το επαγγελματικό σας σκηνικό. Μη σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα σε αγορές που δεν θα σας είναι χρήσιμες τώρα ή στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε καλή διάθεση και έτσι τα κακόβουλα σχόλια σας αφήνουν αδιάφορους. Υιοθετήστε την άποψη πως δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα, γιατί σε όλα υπάρχει ένα νόημα. Οι αυξημένες δυνατότητες βελτίωσης των οικονομικών σας θα αρχίσουν να διαφαίνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που πρωτεύει σε εσάς είναι να νιώθετε ασφαλείς και σίγουροι. Σταματήστε τα παιχνίδια συναισθηματικής φύσεως που σας έφθειραν και συνήθως είχαν άσχημη κατάληξη. Θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας από την αρχή και με άλλον τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανάγκη σας να καλυτερεύσετε την προσωπική σας ζωή θα σας οδηγήσει να ανακαλύψετε τρόπους που θα σας απαλλάξουν από χάσιμο χρόνου και θα σας δώσουν μεγαλύτερη άνεση στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες από τις ενέργειές σας θα αφορούν την εξερεύνηση καινούργιων ιδεών και οι προοπτικές θα είναι θετικές, αρκεί να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τις παραμέτρους των δυνατοτήτων σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θέστε προτεραιότητες που θα σας οδηγήσουν στους στόχους σας και αναθεωρήστε τις αξίες σας, για να προωθηθεί η προσωπική σας εξέλιξη με ταχύτατους ρυθμούς. Οι θετικές αλλαγές θα αρχίσουν σταδιακά, παρότι θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...