Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σε ώρες μεγάλης ανασφάλειας μην πιέζετε τους συνεργάτες σας. Είστε πιο τυχεροί από τους άλλους, οπότε αποφύγετε ενέργειες που θα ανατρέψουν τον οικονομικό σας υπολογισμό. Αποφύγετε να δώσετε τροφή για σχόλια σε κακόβουλους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε περισσότερο τις δημόσιες σχέσεις και την εμφάνισή σας. Ισως αντιμετωπίσετε από έναν συνεργάτη σας εχθρική συμπεριφορά. Να έχετε εναλλακτικές λύσεις και να μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε λάθη στις επιλογές σας και μην ασκείτε στους άλλους κριτική που ενοχλεί, γιατί ούτε εσείς είστε σίγουροι για τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Αποφορτίστε το μυαλό σας από σκέψεις που δεν σας οδηγούν πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κινητικότητα στα συναισθηματικά σας θα αποτελέσει αφορμή για να γίνετε πιο ελαστικοί με τους άλλους, αν και μια καινούργια παρουσία θα αποσπάσει την προσοχή σας. Σε μια επαγγελματική συζήτηση διατηρήστε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΛΕΩΝ: Μπορεί η εποχή να είναι δύσκολη, αλλά είστε αδικαιολόγητα αγχώδεις, αφού με τον δυναμισμό σας θα προωθήσετε τα σχέδιά σας και θα προσπεράσετε αντιξοότητες. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και τα πιο τρελά σας όνειρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οπως θα έχετε έσοδα, θα έχετε και έξοδα, γι’ αυτό κρατήστε τις ισορροπίες. Μην αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας σε κάποιους δικούς σας ανθρώπους, που την έχουν ανάγκη. Αντί να φοβάστε τα συναισθήματά σας, εκφράστε τα.

ΖΥΓΟΣ: Μην καλλιεργείτε ψεύτικες ελπίδες για το οικονομικό μέλλον του κόσμου και μη παρασύρεστε σε αβέβαιες επενδύσεις. Απλώς αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα έχετε. Για να έχετε μία ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή, διαφυλάξτε τις ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο εργασιακός και ο οικονομικός σας τομέας θα απαιτήσουν από εσάς διορατικότητα για το παρόν και το μέλλον. Αξιοποιήστε στόχους και σχέσεις με κάθε μέσο. Θα μπορέσετε να κερδίσετε δημιουργώντας ένα κλίμα αφοσίωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναθεωρήστε μερικά από τα βασικά σας σχέδια, γιατί θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τακτική, λαμβάνοντας υπόψη τα εξωτερικά γεγονότα. Ανταλλάξτε απόψεις με αγαπημένα άτομα προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι οι σχέσεις σας και οι στόχοι σας, γιατί οι συνέπειες θα είναι μεν μακροπρόθεσμες, αλλά καθοριστικές. Σε μια έντονη οικογενειακή συζήτηση κρατήστε τα προσχήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα που θα διανύσετε δεν θα είναι εύκολη όσον αφορά το να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας, καθώς μπορεί να υπάρχει καλό κλίμα στον εργασιακό χώρο, αλλά χρειάζεται αγώνας. Χαρείτε αυτά που σας αρέσουν και σας δίνονται απλόχερα, αφήνοντας τις δυσπιστίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Τακτοποιήστε ό,τι έφυγε από τον έλεγχο ή την επίβλεψή σας. Διευρύνετε την κοινωνική σας ζωή και βάλτε λίγη διασκέδαση στο πρόγραμμά σας. Φροντίστε να κρατήσετε μυστικές τις ιδέες σας για να μην τις εκμεταλλευτούν άλλοι.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...