Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 14 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Εξαρτάται από τους δικούς σας και μόνο χειρισμούς η πορεία της σχέσης σας. Το ταίρι σας δεν φταίει σε τίποτα αν εσείς έχετε πρόβλημα στη δουλειά σας. Η ψυχολογία του συντρόφου σας έχει φτιάξει και μπορείτε να περάσετε όμορφες μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε μόνο τις απαραίτητες αγορές όταν βγείτε έξω και μην παρασυρθείτε. Καινούργιες σχέσεις διαφαίνονται στο προσκήνιο, αλλά και αρκετές διαπραγματεύσεις στις συνεργασίες σας. Μικρές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και αν κάποια πράγματα σας ενοχλούν, δώστε στον σύντροφό σας το περιθώριο να εκφραστεί. Μικρές διαφωνίες θα σας δώσουν το κίνητρο και ερέθισμα για παιχνίδια. Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητα που θα έχετε για να κάνετε νέους φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ρουτίνα ίσως αποτελέσει πρόβλημα στη σχέση σας και πρέπει να βρείτε τρόπους να την ξεπεράσετε. Μη διατηρείτε μεγάλες προσδοκίες στις υποσχέσεις που θα ακούσετε. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας από την αρχή για να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα.

ΛΕΩΝ: Θα χρειαστεί διακριτικότητα από την πλευρά σας για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες. Αν συνεχίζετε να τραβάτε το σχοινί, να είστε σίγουροι ότι θα εξανεμιστεί ό,τι χτίζατε τόσο καιρό. Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα οφείλονται σε τρίτα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν συνεχίσετε να είστε εριστικοί με κοντινά σας πρόσωπα, δεν θα μπορέσετε να τους καταλάβετε. Συμβιβαστείτε, έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε οι διαφωνίες που έχετε να μην πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να οργανωθείτε και θα βγείτε εκτός προγράμματος. Θα υπάρξουν εντυπωσιακές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, με σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα. Αξιοποιήστε με πίστη τις ευκαιρίες που σας δίνονται, χωρίς να κάνετε υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ησυχα θα κυλούν τόσο οι προσωπικές σχέσεις όσο και οι συνεργασίες σας. Θα εκπλαγείτε από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας στον επαγγελματικό σας χώρο για να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γεγονότα στο περιβάλλον του σπιτιού σας μπορεί να σας ταράξουν. Μη ρισκάρετε σε αβέβαιες επενδύσεις και αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια. Ο δυναμισμός σας θα βρει διεξόδους εφαρμογής και οι άλλοι θα μείνουν έκθαμβοι με την πρόοδό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις θα είναι προάγγελος θετικών, ευρύτερων εξελίξεων. Μια καινούργια γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Η αναγνώρισή σας έρχεται με θεαματικό τρόπο και αλλάζει το σκηνικό στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείτε σωστά τις σχέσεις σας. Για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας, κινηθείτε με αποφασιστικότητα και ορθή κρίση. Χρηματοοικονομικά θέματα θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επιτυχημένη αντιμετώπιση θα ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή σας. Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες σε επικοινωνιακά θέματα ή κάποιες τρέχουσες υποχρεώσεις να φέρουν κάποια εμπόδια, όμως δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...