Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 18 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους προτού πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που μετράει χρόνια και έχει περάσει απ’ όλα τα στάδια. Παράλληλα θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και αυτή τη φορά, χωρίς πολύ κόπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα είστε πιο δυναμικοί στις αποφάσεις σας και έτοιμοι να δώσετε λύσεις όπου χρειαστεί, ώστε να είστε ελεύθεροι να προχωρήσετε μπροστά. Ακολουθήστε μια τακτική που να είναι δυνατή να αντλήσει την προσοχή των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε να γίνεστε πιο συγκεκριμένοι στον τρόπο που εκφράζεστε και δώστε στους άλλους να καταλάβουν αυτό που ακριβώς θέλετε να τους πείτε, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα παρερμηνείας, γιατί αλλιώς θα καταφέρετε το αντίθετο από αυτό που επιδιώκετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μικρά πράγματα θα σας δώσουν χαρά, υπενθυμίζοντάς σας πως η πραγματική ευτυχία δεν βρίσκεται απαραίτητα στα μεγάλα. Αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας, που θα σας φορτώσουν με επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ: Καλλιεργήστε στη σχέση σας την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα, και όλα θα πάνε καλά. Τακτοποιήστε υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή, ώστε να έχετε χρόνο να αφιερωθείτε σε αυτά που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αισιοδοξία είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να πραγματοποιήσετε αλλαγές. Αποκοπείτε από συνήθειες και πρόσωπα που δεν σας κάνουν καλό και σας «ρίχνουν». Δείτε την πραγματική αλήθεια, αλλά αποφύγετε τις συγκρούσεις με κάθε τρόπο.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε συνήθειες για να ανανεωθείτε και τολμήστε νέα ξεκινήματα. Απευθυνθείτε σε φιλικά πρόσωπα, αν έχετε ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε άτομα για τα οποία δεν είστε σίγουροι ότι θα σας τα επιστρέψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας, που θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αναζητήστε την εσωτερική αρμονία και παλέψτε για να τη διατηρήσετε. Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν βλέπετε ότι οι συζητήσεις σας δημιουργούν εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συζητήστε τα προβλήματά σας με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν. Μη γυρίσετε την πλάτη σε οικογενειακά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Θέστε νέους στόχους χωρίς να αεροβατείτε και προχωρήστε σταδιακά στην υλοποίησή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτού πάρετε την απόφαση να κάνετε αταξίες, σκεφτείτε το τίμημα που θα πληρώσετε. Απαιτείται ψυχραιμία από την πλευρά σας για να αποφύγετε εκρήξεις και σκηνές ζήλιας. Κρατηθείτε μακριά από ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος που σας δημιούργησαν προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και μην κρύβεστε πίσω από μισόλογα. Η διάθεσή σας θα πέσει, αν σκέφτεστε το παρελθόν, τα λάθη και τις παραλείψεις που έχετε κάνει. Ο ρομαντισμός σε σωστές δόσεις μπορεί να κάνει θαύματα στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα είναι εύκολο να πετύχετε συμφιλίωση με άτομα του περιβάλλοντός σας. Μην πιέζετε καταστάσεις όταν βλέπετε ότι δεν θα προχωρήσουν όπως θέλετε. Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά μιας συνεργασίας που θα προκύψει αναπάντεχα προτού προχωρήσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...