Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Φερθείτε στον εαυτό σας με τρυφερότητα για να είστε υγιείς. Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια, αλλά επειδή κάποιες φορές το παρακάνετε, συγκρατηθείτε και μην εμπλακείτε σε προστριβές με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιμένετε πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, γιατί θα αναγκάσετε τους άλλους να στραφούν εναντίον σας. Μην αφήνετε τις αμφιβολίες που έχετε να διαλύουν την πίστη σας για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιορίστε τους ανασταλτικούς σας φόβους και περάστε στη δράση. Πρέπει πάση θυσία να απαλλαγείτε το συντομότερο από τους φόβους σας και να συντρίψετε όποια εμπόδια έχετε, ακόμα και αν προέρχονται από το οικείο περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναπτύξτε τις γνώσεις σας και τη διάθεση να φιλοσοφήσετε τη ζωή, για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε πιο εύκολα τις δυσκολίες. Ανακατατάξεις, μπερδέματα και προβληματισμοί θα είναι στο φόρτε τους και θα υπάρχουν, αν δεν προσπαθήσετε να απαλλαγείτε.

ΛΕΩΝ: Τα πάντα θα είναι πιθανά, όπως ένας αρραβώνας ή ένας γάμος για τους δεσμευμένους ή μια καινούργια σχέση με μέλλον για τους αδέσμευτους. Είναι πιθανό να παραπλανηθείτε σχετικά με αυτά που πιστεύετε και να διχαστείτε στους φίλους, αλλά και στον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αυξηθεί κατακόρυφα το ερωτικό σας πάθος και η τάση να κατακτήσετε, αλλά θα αναζητάτε μόνο την περιπέτεια και όχι περαιτέρω δέσμευση. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπτυχθεί ειδύλλιο στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Δεν θα είναι δύσκολο να γοητεύσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν και ίσως να είναι ευκολότερο, αφού θα μπορείτε να εκφράσετε με άνεση αυτά που νιώθετε και τις επιθυμίες σας. Φροντίστε για την επιτυχία των συναντήσεων που έχετε κατά νου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρισκόσαστε σε μια σχετικά καλή περίοδο για τα προσωπικά και οικονομικά σας, γι’ αυτό αυξήστε τον ερωτισμό και το πάθος σας. Τολμήστε ένα ταξίδι που θα σας αναζωογονήσει, για να αρχίσετε πιο άνετα τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα τους καταπλήξετε με τις δυνατότητές σας. Επειδή οι προβληματισμοί δεν θα λείψουν στον εργασιακό σας χώρο, προσέξτε τις δοσοληψίες σας και τα ανοίγματα που θα κάνετε, να μην ξεφεύγουν πολύ από αυτά που έχετε υπολογισμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν δεν θα θέλετε να απομονωθείτε, θα αναζητάτε με κάθε τρόπο την παρουσία των άλλων και θα στρέφετε το ενδιαφέρον σας στη συναισθηματική σας σχέση. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δώσετε στον εαυτό σας αυτό που χρειάζεται περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ψυχική ηρεμία και ισορροπία. Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας. Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά με έξυπνες κινήσεις και αρχίστε να προσεγγίζετε τους στόχους σας, μια που έχετε την ανάγκη να επιβεβαιώσετε την υπεροχή σας με τον ανταγωνισμό.

ΙΧΘΥΕΣ: Με το μέρος σας θα είναι η τύχη στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, όμως και εκεί θέλει μέτρο και σύνεση, για να μην υπάρξουν εντάσεις που θα σας γυρίσουν πίσω και θα κόψουν την ανοδική σας πορεία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...