Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 29 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Όσοι από εσάς είστε ήδη δεσμευμένοι αποφύγετε κρίσεις ζήλιας και αν έχετε να προσάψετε κάτι στον σύντροφό σας κάντε το με ουσιαστικό διάλογο, και όχι με υπονοούμενα, αφού είναι λογικό ότι θα αντιδράσει και ίσως αυτό να μην είναι τόσο ανώδυνο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, κάνοντας το άγχος σας να μεγαλώνει, ενώ θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε σε όλα, δείχνοντας στους άλλους έναν εαυτό που δεν θα τους αρέσει και πάνω απ’ όλα δεν σας αντιπροσωπεύει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για κάθε ενδεχόμενο πρέπει να μάθετε να ζείτε με τη μοναξιά και όχι να πανικοβάλλεστε μόνο με τη λέξη. Μην αφήσετε τις δυσκολίες να σας επηρεάσουν ψυχοσωματικά, αλλά προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το τοπίο θα σας παρασύρει να πιστεύετε σε ψέματα και απατηλές υποσχέσεις, χάνοντας τον πραγματικό στόχο σας. Η διασκέδαση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας καταλαβαίνουν είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.

ΛΕΩΝ: Εάν δεν έχετε τις απαραίτητες βάσεις, μην κάνετε ανοίγματα, γιατί προβλέπεται να ξεφεύγετε και να χάνετε τους στόχους σας. Αποφύγετε την υπερβολή στις κινήσεις και τις αντιδράσεις σας, εάν θέλετε οι προοπτικές των σχέσεών σας να είναι αισιόδοξες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προστριβές και οι εντάσεις με τους άλλους δεν θα βοηθούν ιδιαίτερα την τύχη σας ούτε στις συνεργασίες σας, αλλά ούτε και τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι δυσάρεστες σκέψεις είναι σίγουρο ότι δεν θα σας βοηθήσουν να δείτε την πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Μη συμμετάσχετε σε συζητήσεις που γίνονται και αφορούν άτομα που δεν είναι παρόντα. Σκεφτείτε τα λάθη σας αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να του δείξετε το ενδιαφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συζητήστε χωρίς αναβολές γιατί ό,τι δεν λέτε γι’ αυτά που σας ενοχλούν γίνεται απωθημένο. Κάντε πρώτοι την αρχή και μη σας πιάνει ο εγωισμός. Μην προβείτε σε παρακινδυνευμένες κινήσεις που θα σας προσγειώσουν ανώμαλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι και η τύχη χρειάζεται λίγη βοήθεια από εσάς για να μπορεί να λειτουργεί, και αν δεν αποφασίσετε να το πράξετε όλα θα δείχνουν και θα είναι στάσιμα. Για να πλησιάσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, προσπαθήστε να μην είστε δογματικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κλείνετε πόρτες που σας είναι ανοιχτές ή τώρα σας ανοίγουν, γιατί όταν θα καταλάβετε το λάθος και το μετανιώσετε θα είναι ήδη πολύ αργά. Αντιμετωπίστε με διπλωματία και χιούμορ καυστικά σχόλια που μπορεί να γίνονται σε βάρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας θα την έχετε, οπότε εκμεταλλευτείτε την προς όφελός σας, για να μπορείτε να κινηθείτε με περισσότερη άνεση και ευελιξία στο προσεχές μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ: Μετριάστε τις προσδοκίες σας, για να μη γίνετε θύμα των δικών σας επιθυμιών, αφού η απογοήτευση που θα νιώσετε αν δεν επιτευχθούν θα είναι μεγάλη. Κρατήστε τις ισορροπίες στην προσωπική σας σχέση, που φαίνεται ότι περνά κρίση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...