Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 2 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Μην το παρακάνετε ελέγχοντας τους άλλους, γιατί τους κουράζετε με την πίεση που τους ασκείτε. Παρασύρεστε από τον εργασιακό φόρτο σας και ξεχνάτε πως κάποιοι σας αγαπούν και σας χρειάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε με αισιοδοξία τη ζωή και αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις. Βάλτε νέες βάσεις στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας, ώστε να προχωρήσετε ό,τι σχεδιάζετε και θέλετε να το πραγματοποιήσετε, αρκεί να μην αφήσετε τα πάθη να σας γίνουν λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να βρείτε τον ένοχο σε κάτι που σας απασχολεί, μη ρίχνετε σπόντες σε όσους είναι αθώοι. Ανοίξτε διάλογο με τον σύντροφό σας και ελάτε πιο κοντά του, μια και η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα και θα είναι ικανή να λύσει οποιαδήποτε παρεξήγηση υπήρχε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και των απολαύσεων και να είστε σίγουροι πως θα βγείτε κερδισμένοι τόσο εσείς όσο και αυτοί που βρίσκονται δίπλα σας. Κάντε ένα δυναμικό ξεκίνημα, αφού ο ανταγωνισμός τρέχει στις φλέβες σας.

ΛΕΩΝ: Ξανακοιτάξτε φιλίες ή φλερτ που υπάρχουν στη ζωή σας με άλλο μάτι, γιατί τώρα φαίνεται πως έχετε σκοπό να καταλήξετε κάπου και ίσως ανακαλύψετε πως ταιριάζετε με κάποιον περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύατε στην αρχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε τη δύναμη να χειριστείτε την καρδιά σας παράλληλα με τη λογική, ώστε να κοιτάξετε το μέλλον σας παρέα με έναν σύντροφο που θα σας καταλαβαίνει, θα σας στηρίζει και θα νοιάζεται.

ΖΥΓΟΣ: Περιορίστε τον εγωισμό σας για να γίνετε λίγο περισσότερο ειλικρινείς με τον εαυτό σας, ακόμα και αν δεν είστε προετοιμασμένοι να αλλάξετε τίποτα σε εσάς. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας και προβείτε στη λήψη σωστών αποφάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλύψτε τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στην οικογένειά σας, στους φίλους αλλά και στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να μη διαιωνίζονται και εξακολουθούν να σας ταλανίζουν. Κάντε τις υπερβάσεις σας και περιφρονήστε ό,τι βρίσκεται ένα σκαλί παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην τα καταχωνιάζετε στο χρονοντούλαπο. Με έκπληξη θα ανακαλύψετε πως, αν αποστασιοποιηθείτε από διάφορες κουραστικές καταστάσεις, θα βρείτε σωστές λύσεις που θα διαχωρίζουν τα προβλήματά σας σε χρήσιμα και περιττά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η απαράμιλλη αυτοπεποίθηση που έχετε σας κάνει να μην αρκείστε στο μέτριο και το λίγο δεν σας λέει τίποτα, οπότε ριχτείτε στη μάχη. Θα καταφέρετε να κινηθείτε ακόμα πιο άνετα στον χώρο σας και να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεφύγετε από καταστάσεις που γνωρίζετε ότι αποτρέπουν θετικές εξελίξεις. Δείτε τα πάντα από άλλη οπτική γωνία και επικεντρωθείτε στα θέματα της προσωπικής ζωής σας και της απελευθέρωσής σας από περιορισμούς, για να αισθανθείτε και εσείς πιο άνετα.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τα οικεία σας πρόσωπα να ζήσουν όπως αυτά θέλουν και μην επιβάλλετε τις απόψεις σας. Τα αρνητικά σημεία εστιάζονται περισσότερο στην προσπάθεια που κάνετε να απαλλαγείτε από εμμονές και προκαταλήψεις ή με το να επιχειρείτε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...