Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 17 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Είστε πραγματικά πολύ τυχεροί, αφού πριν ακόμη εκφράσετε τις επιθυμίες σας θα βλέπετε να ικανοποιούνται. Αντί με τις αντιδράσεις σας να πληγώνετε συνέχεια το ταίρι σας, προτιμήστε να κάνετε μικρές εξόδους που αρέσουν και στους δυο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε περισσότερο διπλωμάτες στις ενέργειές σας και μην επιδιώκετε να επιβάλλετε με το ζόρι αυτά που θέλετε. Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα ανεπηρέαστοι, προσπαθώντας παράλληλα να μην σας κατακλύσουν τα αρνητικά συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα προβλήματα που υπάρχουν στις προσωπικές σχέσεις σας και στις επαγγελματικές υποθέσεις σας θα αρχίσουν σταδιακά να ξεπερνιούνται. Η διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σας δεν αρκεί για να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποια θέματα σας αναγκάζουν να τρέχετε διαρκώς. Οι πολλές έννοιες που έχετε δεν σας επιτρέπουν να βρείτε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματά σας. Εάν θέλετε να λειτουργήσετε πιο αρμονικά, προσπαθήστε να βρείτε ξανά την ισορροπία σας.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία και τη μέση οδό ανάμεσα στην ανάγκη σας για κινητοποίηση και στην απραξία. Επειδή υπάρχουν και άλλες, δυσκολότερες καταστάσεις, βάλτε μέτρο στη ζωή σας και μην τα βλέπετε όλα μαύρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε έναν τρόπο και ένα μέρος για να διασκεδάσετε με λίγους καλούς φίλους σας, ώστε να αποβάλετε τον εκνευρισμό σας. Οπως φαίνεται, τα μπαλώματα δεν αρκούν για να λυθούν τα εργασιακά σας θέματα, καθώς απαιτούνται ριζικές λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ανακαλύψτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη ζωή σας περισσότερο ποιοτική. Εκμεταλλευτείτε τις αρετές σας, όπως ο ενθουσιασμός, η ενεργητικότητα και το σθένος που σας διακρίνουν, ώστε να προσπάθειές σας να στεφθούν με επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακούστε με μεγάλη προσοχή όσα έχουν να σας πουν και να σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας, και μην είστε τόσο πεισματάρηδες. Αν συνεχίσετε να ξεσπάτε με βίαιες αντιδράσεις, είναι πολύ πιθανόν να χαρακτηριστείτε άσχημα από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να λυθούν κάποια από τα προβλήματα της οικογένειάς σας πρέπει να αφοσιωθείτε περισσότερο σε αυτήν. Τα εξωτερικά γεγονότα επηρεάζουν την οικονομική σας κατάσταση, αλλά δεν είστε οι μόνοι που προβληματίζεστε σε αυτήν την κρίση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συνειδητή σας προσπάθεια να αναπτύξετε τις σχέσεις σας θα επιφέρει έντονη δραστηριότητα, συζητήσεις και πολύ καλή και αποδοτική επικοινωνία. Μη σπαταλάτε χρήματα από ανασφάλεια και από την απογοήτευση που μπορεί να νιώθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε έμφαση στους άλλους, αναζητώντας την παρουσία τους τις στιγμές που δεν θα βρίσκονται κοντά σας, για να ωφελήσετε περισσότερο τις αισθηματικές σχέσεις σας. Τα οικονομικά σας θα είναι απρόβλεπτα, γι’ αυτό ρευστοποιήστε ό,τι δεν αποδίδει.

ΙΧΘΥΕΣ: Προστατεύστε τα επαγγελματικά σας δικαιώματα και εξετάστε τις λεπτομέρειες που στο μέλλον είναι σίγουρο πως θα σας φανούν πολύτιμες. Η ανυπομονησία σας είναι τεράστια, αλλά πρέπει να περιμένετε για να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...