Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία μαθαίνει πως ο Ντίνος πρόδωσε την...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 2 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι γλύκες και οι φιλοφρονήσεις δεν ήταν στο φόρτε τους τον τελευταίο καιρό και τα συναισθήματά σας ήταν δύσκολο να ακολουθήσουν τη λογική ή να συμπορευτούν με τις απαιτήσεις και τις δεσμεύσεις που υπάρχουν στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν ερευνηθούν διλήμματα και εμπόδια, θα λυθούν όλα με λιγότερο κόπο. Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας. Είναι καλύτερο και προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα γι’ αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις να συσσωρεύονται. Κρατήστε μακριά πρόσωπα από το παρελθόν που προσπαθούν να μπουν στη σχέση σας. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες για να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη μένετε στάσιμοι σε αυτά που γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά κυνηγήστε αποφασιστικά τους στόχους σας. Για να είστε περισσότερο αγαπητοί, προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστικοί στην κρίση σας.

ΛΕΩΝ: Αποδεχτείτε λάθη και αδυναμίες, ώστε οι σχέσεις σας να ισορροπήσουν. Μη ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους, ειδικά όταν φταίτε και εσείς. Κάντε μια μικρή απόδραση από τη μιζέρια και περάστε όπως εσείς επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε τις δουλειές σας με τάξη για να δείτε να τελειώνουν τα ταχύτερο δυνατόν. Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να ανεβείτε. Αποφύγετε να δεσμευτείτε με υποχρεώσεις που δεν σας δίνουν τίποτα πέρα από καταπίεση.

ΖΥΓΟΣ: Για να μπορέσετε να νιώσετε πιο ασφαλείς για το μέλλον σας, να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Οι ξαφνικές ανατροπές στα σχέδιά σας θα σας κάνουν να αλλάξετε πορεία σε ένα επαγγελματικό ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το βασικό είναι να καταφέρετε να μην μπερδέψετε πρόσωπα και καταστάσεις, για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν. Μην αφήσετε σε όσους σας περιβάλλουν να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σκεφτείτε με περισσότερη άνεση και αποφασίστε να δράσετε επιδιώκοντας το καλύτερο για εσάς. Αφήστε το χαμόγελο να ζωγραφιστεί στο πρόσωπό σας και επιτρέψτε στους άλλους να το δουν και να σας ερωτευτούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και μην τα βάζετε με άτομα που έχουν σχέση με τον εργασιακό χώρο σας. Μην εξαντλήσετε την ενέργειά σας σε κουραστικές συζητήσεις, οι οποίες δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε την υγεία και την ομορφιά σας. Οσοι από εσάς έχετε ένα πάγιο πρόβλημα τώρα είναι η ευκαιρία να το αντιμετωπίσετε πιο σωστά. Τολμήστε να κάνετε αυτά που ονειρεύεστε και δείτε το μέλλον με αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ: Προγραμματίστε ταξίδια και τις φετινές διακοπές σας, αφού θα προσθέσουν στην ψυχολογία σας. Προτείνετε καινούργια σχέδια σε πρόσωπα με επιρροή μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, ώστε να συνεχίσουν τα οικονομικά σας να έχουν ανοδική πορεία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...