Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία μαθαίνει πως ο Ντίνος πρόδωσε την...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 8 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να αποφασίσετε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε σε ένα επαγγελματικό σας θέμα καλό θα ήταν να ζητήσετε τη βοήθεια ενός στενού συνεργάτη σας. Αν βασιστείτε στην πείρα σας, θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο σωστά μια νέα υπόθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε εντατικότερα με αυτούς που αγαπάτε και αντιμετωπίστε με δυναμισμό και αισιοδοξία οικογενειακά θέματα. Θα χρειαστείτε ανανέωση, οπότε φροντίστε να συναντηθείτε με φίλους, όσο κι αν δεν είναι εύκολο, λόγω των συνθηκών.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρότι θα υπάρχουν αντιθέσεις και προστριβές με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, η αισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί αισθητά. Η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δεν θα είναι και τόσο καλή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα γεμίσετε διλήμματα για τη σχέση ανάμεσα στην οικογενειακή και την επαγγελματική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να αντιδράσετε, καθώς θα υποπτευτείτε πως υπάρχουν σκοπιμότητες και θα πρέπει να δώσετε μάχη προκειμένου να στηρίξετε τη στάση σας.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην ενδώσετε σε τρίτους που θα έχουν επιθετική διάθεση. Ισως η επίτευξη κάποιου σκοπού που έχετε βάλει στη ζωή σας να είναι η κινητήριος δύναμη για να επιδιώξετε να εναρμονίσετε πνεύμα και ψυχή με το σώμα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι πιθανόν να συγκρουστείτε με ανθρώπους που σχετίζονται με το εργασιακό περιβάλλον σας, όμως, παρότι οι άλλοι θα έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, από εσάς θα εξαρτηθεί η σύσφιξη των σχέσεών σας ή η οριστική τους διάλυση.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άλλα άτομα, από οποιονδήποτε χώρο κι αν προέρχονται, γιατί οι συγκρούσεις θα είναι παροδικές και αν τους δώσετε συνέχεια, θα προκαλέσετε αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σας στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μάλλον οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν είναι στην καλύτερή τους φάση, ενώ κάποιες από αυτές καταλήγουν να είναι βασανιστικές. Θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες να αξιοποιήσετε κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν υπάρχουν κάποιες σχέσεις σας που ευνοούνται, μάλλον αυτές είναι οι κοινωνικές και οι ερωτικές. Οι αιφνίδιες ανατροπές που θα γίνουν θα αντικαταστήσουν παλιά πρόσωπα με καινούργια και ενδέχεται να μείνει ένα κενό, που όμως θα είναι για λίγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαραίτητες προϋποθέσεις για να πετύχετε τα σχέδιά σας είναι η αυτοπειθαρχία που πρέπει να τηρήσετε και οι χαμηλοί τόνοι. Με λίγη προσπάθεια από μέρους σας βρείτε αυτά που σας χαλάνε, ώστε να μπορέσετε να ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρά τις πιέσεις που θα δέχεστε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, τα θέματα της υγείας σας θα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Αν προσπαθήσετε να κοιμάστε περισσότερο και να αγχώνεστε λιγότερο, πολύ σύντομα θα ξανανιώσετε.

ΙΧΘΥEΣ: Προηγούμενες προσπάθειές σας ή επενδύσεις που έχετε κάνει θα αρχίσουν σταδιακά να αποδίδουν, αν ασχοληθείτε εκ νέου με αυτές. Ο κίνδυνος να υπάρξουν λάθη σε συμφωνίες ή σε συμβόλαια υπάρχει, αλλά είναι αρκετά μειωμένος.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...