Παρασκευή, 24 Ιουνίου, 2022

Απασφάλισε ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την αποχώρησή του από το «Survivor»

Δεν έχει πολλές μέρες που αποχώρησε ο Σπύρος Μαρτίκας...

Το παράπονο του Δημήτρη Σταρόβα: «Η σχέση μου με την κόρη μου δεν είναι όπως ακριβώς θα ήθελα»

Η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» συνάντησε τον Δημήτρη Σταρόβα,...

Πέθανε ο επιχειρηματίας Χρήστος Σταυριανός μετά από ηλεκτροπληξία στη πισίνα του

Ο Χρήστος Σταυριανός άφησε την τελευταία του πνοή, χθες...

«Άπιστος»: Αυτή είναι η νέα σειρά του ΣΚΑΙ που κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου

Μια δυναμική και επιτυχημένη γιατρός βλέπει την ευτυχισμένη οικογενειακή...

Η πανσέληνος βρυχάται…! Η Λίτσα Πατέρα αναλύει το φαινόμενο της 27ης Απριλίου

Στις 27 Απριλίου πραγματοποιείται Πανσέληνος στον Σκορπιό, η οποία ενεργοποιεί τη δυσαρμονική όψη Ουρανού – Κρόνου, που έχω αναλύσει πολλές φορές.

Όμως η διαφαινόμενη αυτή όψη εκδηλώνεται κατά έναν απρόβλεπτο τρόπο όταν ενεργοποιείται από Πανσέληνο. Αναμένουμε λοιπόν γεγονότα που ήδη έχουν αρχίσει να διαφαίνονται, όχι όμως και να εκδηλώνονται με σαφή τρόπο. Ας συστηθούμε λοιπόν με τον Ουρανό, κυβερνήτη του Υδροχόου, ο οποίος φέρνει τα απρόβλεπτα γεγονότα που θα έχουν σχέση με τα αιτήματα του ζωδίου στο οποίο εγκαθίσταται.

Η αλλαγή

Ο Ουρανός αλλάζει ζώδιο περίπου κάθε επτά χρόνια. Θα αποχωρήσει δηλαδή από τον Ταύρο το 2026. Το ζώδιο του Ταύρου έχει σχέση: α) με τη γη, το υπέδαφος, β) με το οικονομικό και γ) με τα σύνορα. Οι απρόβλεπτες αλλαγές θα έχουν σχέση με τα αιτήματα του Ταύρου.

Τι να περιμένουμε

Ήδη έχουμε συνειδητοποιήσει ότι βρισκόμαστε σε μια παράξενη εποχή. Με έναν απρόβλεπτο τρόπο η πανδημία άγγιξε και τα οικονομικά όλων των χωρών. Δεν αποκλείεται λοιπόν να σημειωθούν απρόσμενα σκαμπανεβάσματα στα χρηματιστήρια. Πολλές μετοχές θα κινηθούν από το ζενίθ στο ναδίρ και το αντίθετο (απρόβλεπτος Ουρανός). Επειδή όμως ο Ταύρος συμβολίζει ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές (π.χ. μείωση καταστημάτων και πλήξη του εμπορίου). Ο Ουρανός συμβολίζει ακόμη την προηγμένη τεχνολογία. Έτσι, οι διαδικτυακές τράπεζες προωθούν το διαδικτυακό χρήμα, το οποίο σιγά σιγά αλλά σταθερά θα αντικαταστήσει το χάρτινο.

Tύμπανα πολέμου;

Όχι, δεν το νομίζω. Λογικά πρέπει να ανησυχούμε, αφού στην ίδια θέση ήταν ο Ουρανός από το 1935 έως το 1942 (Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος). Ωστόσο ο φόβος της ατομικής βόμβας θα είναι ανασταλτικός παράγων. Δεν αποκλείεται όμως, καθώς ο Ουρανός δρα ακαριαία και είναι υπέρ της διάλυσης των συνόρων, να πραγματοποιηθούν τέτοιες κινήσεις, π.χ. Βόρεια με Νότια Κορέα, ΙσραήλΠαλαιστίνη, ΡωσίαΟυκρανία.

Μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας μπορεί το λιγότερο να ξεσπάσει οικονομικός πόλεμος – προς το παρόν. Η δυσαρμονική όψη του Άρη (στους Διδύμους) και του Ποσειδώνα (στην Παρθένο) των ΗΠΑ δείχνει την προδιάθεσή τους (από τα μέσα Απριλίου και μετά) να αντιδράσουν δυναμικά στις κινήσεις της Κίνας (δυσαρμονική όψη Άρη – Αφροδίτης, επηρεάζει τα οικονομικά), κινήσεις οι οποίες επηρεάζονται άμεσα από τις θέσεις των διελαυνόντων Κρόνου – Ουρανού στο ωροσκόπιο της Κίνας. Οι θέσεις αυτές μάλιστα ενεργοποιούνται αυτήν την περίοδο και από τη συγκεκριμένη Πανσέληνο. Ακόμη και στα Βαλκάνια θα υπάρξουν εντάσεις λόγω εδαφικών διεκδικήσεων.

Καθώς ο Ταύρος έχει σχέση με τη γη, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν εκρήξεις ηφαιστείων ή σεισμοί ανά τον κόσμο ή αλλαγή κλίματος (αν και δεν θα συμβεί άμεσα).
Γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν τώρα θα έχουν διάρκεια.

Η «γέννηση» των ΗΠΑ: 4 ιουλιου 1776, στις 16.50 στη Φιλαδέλφεια

Καταγραφή 2

Η «γέννηση» της Κίνας: 21 Σεπτεμβρίου 1949, στις 9.30 στο Πεκίνο

KINA XARTIS

Ο Χάρτης όλων των ζωδίων

PANSELINOS APRILIOU

ΚΡΙΟΣ: Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα επηρεάσει άμεσα τα οικονομικά θέματα (θα επηρεάσει τόσο τα τρέχοντα οικονομικά όσο και τα οικονομικά των άλλων – Εφορία, δάνεια, ασφάλειες, χρήματα συντρόφων ή συνεργατών).

ΤΑΥΡΟΣ: Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα θέσει εν αμφιβόλω σχέσεις και συνεργασίες (ιδίως για τους γεννημένους τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου). Θα βρεθείτε σε σοβαρό δίλημμα ή θα έρθουν στο φως κρυμμένες υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Την περίοδο αυτή ενδέχεται να έρθουν στο φως μυστικά ή παρασκηνιακές κινήσεις. Πρέπει να κάνετε προσεκτικά βήματα και σε θέματα εργασίας ή υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα ρίξει φως σε θέματα που έχουν σχέση με αγαπημένα πρόσωπα ή δημιουργικά σχέδια. Αποφύγετε αβέβαιες οικονομικές συναλλαγές.

ΛΕΩΝ: Η Πανσέληνος στον Σκορπιό σίγουρα θα επηρεάσει την οικογενειακή και την επαγγελματική σας ζωή (ιδίως των γεννημένων τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου). Αποφύγετε να λάβετε βιαστικές αποφάσεις όσοι έχετε πλανήτες στο α’ και στην αρχή του β’ δεκαημέρου. Θα έχουν διάρκεια τα θέματα που θα προκύψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Πανσέληνος αυτή δεν επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σας, ωστόσο θα βρεθείτε σε δίλημμα και θα είναι δύσκολο να πάρετε οριστικές αποφάσεις ανάμεσα σε μελλοντικά σχέδια και στην καθημερινή ζωή. Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ: Ένα οικονομικό θέμα θα έρθει σίγουρα στο προσκήνιο! Θα αφορά τόσο τα τρέχοντα οικονομικά όσο και τα οικονομικά τρίτων. Τα θέματα αυτά δεν πρέπει να επηρεάσουν σχέσεις και συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Πανσέληνος αυτή πραγματοποιείται στο ζώδιό σας – έτσι πρέπει να διαφυλάξετε σχέσεις και συνεργασίες από τη μια και από την άλλη να «προστατεύσετε» οικογενειακές υποθέσεις ή ακίνητη περιουσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο σε οικονομικά που αφορούν τα τρέχοντα όσο και στα οικονομικά τρίτων (Εφορία, δάνεια, ασφάλειες). Συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα φέρει στο προσκήνιο αλλαγές που θα θέλατε να προχωρήσετε στην προσωπική σας ζωή. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Πανσέληνος στον Σκορπιό σας επηρεάζει άμεσα (ιδίως τους γεννημένους τέλη Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου). Οικογενειακά, επιχειρηματικά αλλά και θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί να μη σας αγγίζει άμεσα η Πανσέληνος στον Σκορπιό, όμως θα επηρεάσει τόσο τις αλλαγές που σκοπεύετε να κάνετε όσο και τα μελλοντικά σχέδιά σας.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γλυκύτατη κυρία της φωτογραφίας είναι η μητέρα Έλληνα παρουσιαστή

Η όμορφη και χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι η...

Μετά από οχτώ χρόνια γάμου συνεχίζουν να είναι τρελά ερωτευμένοι

Το γνωστό ζευγάρι βγήκε να διασκεδάσει και ο φωτογραφικός...

Ζευγάρι της σόουμπιζ παντρεύτηκε λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου του παιδιού

Ο ένας γάμος μετά τον άλλο στη σόουμπιζ το...

Πένθος για τη Δέσποινα Μοιραράκη – Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της

Δύσκολες ώρες περνάει η Δέσποινα Μοιραράκη. Ο σύζυγός της,...

Εξοργισμένος ο Μικρούτσικος on air: «Μην μου κουνιέσαι. Δεν μπορείς να μου λες ότι είναι λάθος…»

Μεγάλη ένταση υπήρξε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή...

Η νύφη του Ανδρέα Παπανδρέου μαγνήτισε τα βλέμματα

Ο Νίκος Παπανδρέου με τη σύζυγό του, Αλεξία Κληρονόμου...

Μητέρα γνωστών πρωταγωνιστών πόζαρε στην πρεμιέρα του γιου της

Η κυρία της φωτογραφίας είναι η μητέρα γνωστών πρωταγωνιστών. Ο...