Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 29 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Είτε το θέλετε είτε όχι, ήρθε η ώρα να κάνετε την αυτοκριτική σας. Φροντίστε, λοιπόν, να είστε όσο μπορείτε πιο αντικειμενικοί πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις. Κάντε κάτι αποκλειστικά για τον εαυτό σας, που τον έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασύρεστε και φαντάζεστε πράγματα που δεν ισχύουν για άτομα που βρίσκονται γύρω σας, απλώς επειδή έχετε κάποιες ενδείξεις. Να θυμάστε πως χρειάζεστε και αποδείξεις. Επειτα από μια πολύ κουραστική ημέρα αναζητήστε την ηρεμία του σπιτιού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δείξετε λίγη παραπάνω καλή θέληση και κάνετε ακόμα μία προσπάθεια, τα πράγματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σας μπορούν να γίνουν καλύτερα. Τηρήστε αποστάσεις, εάν υπάρχουν κάποιοι από το περιβάλλον σας που σας εκνευρίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξήστε την κοινωνικότητά σας με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένατε. Φροντίστε να είστε γενναιόδωροι με ανθρώπους που τους θεωρείτε αναντικατάστατους.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να βγαίνετε συχνότερα έξω και να διασκεδάζετε αφήνοντας πίσω τις έννοιες σας για να μπορείτε να γεμίζετε τις μπαταρίες σας πριν αρχίσουν να αδειάζουν εντελώς. Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις που έχετε να γίνουν ασήκωτο βάρος στην πλάτη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε ανάγκη από σταθερότητα στη ζωή σας, γι’ αυτό αποφύγετε να βρεθείτε μπλεγμένοι σε επιπόλαιες σχέσεις, που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό. Εφόσον πιστεύετε ότι ένας κύκλος ολοκληρώθηκε, κλείστε τον οριστικά προτού πάτε γι’ άλλα.

ΖΥΓΟΣ: Ετοιμαστείτε, γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις. Η αναζήτηση της αλήθειας ίσως σας οδηγήσει σε μονοπάτια που δεν περιμένατε ότι θα συναντήσετε. Μην κάνετε πίσω στις αποφάσεις που έχετε πάρει, μόνο και μόνο επειδή πιέζεστε από το περιβάλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να τα βρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθετε σε σύγκρουση ή σε ρήξη μαζί τους. Για να μη σχολιαστείτε από κακόβουλα άτομα διασφαλίστε με όποιον τρόπο μπορείτε την προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μερικά πράγματα δεν μπαίνουν σε καλούπια, γι’ αυτό πρέπει να δεχτείτε την κατάσταση ως έχει και μην προσπαθήσετε να την αλλάξετε σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα. Δώστε την ανάλογη προσοχή για να ξεπεράσετε συγκεκριμένες δυσκολίες που υπάρχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά στις σχέσεις σας πριν αποφασίσετε να επαναστατήσετε, γιατί είναι πολύ πιθανόν να φτάσετε στα άκρα χωρίς να το καταλάβετε. Με μοναδικό οδηγό τον συναισθηματισμό σας είναι πολύ πιθανό να οδηγηθείτε σε χαοτικές καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρεθείτε κοντά σε κάποια αγαπημένα σας άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά σας. Μην ξεχνάτε πως σας στάθηκαν κι αυτά, όταν εσείς περνούσατε δύσκολα. Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που γνωρίσατε τώρα και σας είπαν μεγάλα και όμορφα λόγια.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήσετε τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σας να σας επηρεάσουν, αντιθέτως αποφασίστε ποια είναι αυτά που προηγούνται και επικεντρωθείτε σε αυτά. Βρείτε τρόπο να ηρεμήσετε το έτερόν σας ήμισυ που το έχουν πιάσει αμφιβολίες και ανασφάλειες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...