Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Μπραντ Πιτ: Ερωτευμένος ο 58χρονος γόης του Χόλιγουντ

Ο Μπραντ Πιτ διανύει την καλύτερη φάση της ζωής...

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μάγκας

Πέθανε ο Γιώργος Μάγκας σε ηλικία 69 χρονών. Τη...

Το συγκινητικό αντίο του Τζώρτζογλου στον Τσιμάρα Τζανάτο

Ο χαμός του Τσιμάρα Τζανάτου σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό...

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ, το νέο αστέρι στο Χόλιγουντ

Τα χνάρια του «πειρατή» πατέρα της ακολουθεί η Λίλι...

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει την είσοδο του πλανήτη της ευημερίας στο ζώδιο των Ιχθύων

Ο ευεργέτης Δίας αποφάσισε να αρχίσει να μας στέλνει τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα, γεγονός ιδιαίτερα ευνοϊκό για την ψυχική υγεία μας αλλά και για ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Χθες Παρασκευή ο Δίας εισήλθε στο ζώδιο των Ιχθύων. Ο Δίας στους Ιχθύς νιώθει σαν στο σπίτι του και μπορεί να προσφέρει απλόχερα τα δώρα του, χωρίς να αισθάνεται περιορισμένος. Πρέπει να σημειώσουμε ότι για την ώρα η… βόλτα του στους Ιχθύς θα είναι σύντομη. Από τα τέλη Ιουλίου θα επιστρέψει στον Υδροχόο λόγω της ανάδρομης πορείας του και θα μπει πλέον επίσημα στους Ιχθύς από τα τέλη του 2021.

Είναι σίγουρο ότι αισθάνεται άνετα, καθώς πρόκειται για τον παλιό κυβερνήτη των Ιχθύων, και μπορεί να εκδηλώσει όλη την ευεργετική δράση του χωρίς εμπόδια. Βέβαια, το πέρασμά του για την ώρα θα είναι σύντομο, καθώς στα τέλη Ιουλίου θα επιστρέψει στον Υδροχόο λόγω ανάδρομης πορείας.

Στα τέλη του 2021 όμως θα κάνει την οριστική είσοδό του στους Ιχθύς, από όπου σύντομα θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα.

Ο Δίας θυμίζουμε πως είναι πλανήτης της ευημερίας, της επέκτασης, της γνώσης και της διδασκαλίας. Συμβολίζει την ηθική που έχουμε μέσα μας. Η τάση του για επέκταση είναι στην ουσία επιθυμία για βελτίωση, η οποία συμβαδίζει με την υλική και την πνευματική εξέλιξη του ατόμου.

Αυτά που σίγουρα επεκτείνει μέσα μας είναι η συμπόνια και η ενσυναίσθηση. Μπορούμε, με λίγα λόγια, να «μπούμε στα παπούτσια του άλλου» και να καταλάβουμε τι τον βασανίζει, νιώθοντας την ανάγκη να τον βοηθήσουμε.

Πνευματικότητα

Η παρουσία του στο ζώδιο των Ιχθύων, το οποίο είναι ζώδιο που προκρίνει τη διαίσθηση, θα διευρύνει την πνευματικότητα, την ικανότητά μας να διαισθανόμαστε πράγματα, να προσεγγίζουμε ένα πιο μεταφυσικό κομμάτι της ζωής. Θα ενισχυθεί η δημιουργικότητα, προωθώντας τομείς όπως η τέχνη και ο πολιτισμός.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Αυγούστου

Θα διαπιστώσουμε ότι η συλλογική συνείδηση θα μπορεί να επηρεαστεί και να αφυπνιστεί ακόμα και από μια απλή παράθεση ιδεών ή από την προτροπή ενός μεμονωμένου ατόμου, που θα βρει το θάρρος να μιλήσει και να εκφράσει την αλήθειά του.

Αυτό το ταξίδι του Δία στους Ιχθύς επηρεάζει και σε προσωπικό επίπεδο όλα τα ζώδια.

Πως διαμορφώνεται ο χάρτης όλων των ζωδίων

Κριός: Όσον αφορά εσάς τους φλογερούς Κριούς, ο Δίας θα ευνοήσει τα όνειρα, τις επιθυμίες και την ψυχική υγεία σας. Θα ευνοήσει, επίσης, και τα μελλοντικά σας σχέδια (σπουδές, ταξίδια, γάμος), που θα αρχίσουν να υλοποιούνται από τον Ιούλιο του 2022.

Ταύρος: Ιδανική θέση παίρνει ο Δίας για εσάς τους Ταύρους, οι οποίοι λίγο πολύ έχετε προβληματιστεί τον τελευταίο καιρό (πρώτο δεκαήμερο). Μετά τα μέσα Μαΐου θα αρχίσει να ανατέλλει μια αχτίδα φωτός. Μπορεί να ανακαλύψετε μια διέξοδο στα υφιστάμενα διλήμματά σας, τα οποία θα αρχίσουν να διευθετούνται από τα τέλη του 2021.

Δίδυμοι: Εσάς τους αισιόδοξους Διδύμους πρέπει λιγάκι να προσπαθήσουμε να σας συγκρατήσουμε (πρώτο δεκαήμερο). Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς θα ανοίξει νέους δρόμους στα επαγγελματικά ή τα κοινωνικά σας. Πρέπει όμως να προσέξετε ιδιαίτερα τις κινήσεις σας, που ίσως τείνουν προς την υπερβολή. Μελετήστε προσεκτικά τις συνθήκες.

Καρκίνος: Επιτέλους, φως! Η νέα θέση του Δία υπόσχεται πολλά για εσάς. Ταξίδια, σπουδές, υποθέσεις που σχετίζονται με εξωτερικό, γνωριμίες θα αρχίσουν να σας ανοίγουν νέους δρόμους. Επωφεληθείτε!

Λέων: Εκτός μιας κάποιας φυσικής ευφορίας, η νέα θέση του Δία θα ανοίξει νέους, σημαντικούς δρόμους για οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους (Εφορία, δάνεια, ασφάλειες). Μπορείτε να κάνετε σχέδια.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 18 Αυγούστου

Παρθένος: Ο Δίας υπόσχεται να διαφοροποιήσει σχέσεις και συνεργασίες, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βελτιώσετε πολλές από αυτές. Παράλληλα όμως προσέξτε μην κάνετε λάθη (τρίτο δεκαήμερο). Αποφύγετε να λάβετε σοβαρές αποφάσεις.

Ζυγός: Ο ευεργέτης Δίας έχει αποφασίσει να σας ανοίξει νέους δρόμους στον χώρο της εργασίας ή της υγείας. Εξαιρετική περίοδος για να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας ή να αρχίσετε να οργανώνετε κάτι νέο.

Σκορπιός: Επιτέλους, μια αχτίδα φωτός διαφαίνεται στον ορίζοντα! Προς το παρόν, ο Δίας θα αναλάβει να βελτιώσει τις συναισθηματικές σχέσεις σας, ό,τι αφορά τα παιδιά ή τα δημιουργικά σχέδιά σας. Επίσης, θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο του έρωτα!

Τοξότης: Ο κυβερνήτης σας Δίας έχει αποφασίσει να ανοίξει λίγο το σπίτι σας. Ίσως πολλαπλασιαστούν τα μέλη της οικογένειάς σας ή μπορεί να αποφασίσετε να επεκτείνετε την κατοικία σας ή να ρυθμίσετε, γενικά, θέματα ακίνητης περιουσίας. Όλα αυτά, βέβαια, πρέπει να γίνουν με πολλή σκέψη – ο Δίας μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές.

Αιγόκερως: Η νέα θέση του Δία θα προσφέρει μεγάλη ανακούφιση σε εσάς, αφού θα περάσει σε σημείο που έχει σχέση με την καθημερινή ζωή σας. Συναντήσεις, γνωριμίες, καλύτερες συνθήκες θα σας ξαφνιάσουν. Σημαντική στήριξη, ίσως και έρωτας, θα προκύψει από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Υδροχόος: Ο ευεργέτης Δίας θα φροντίσει να βελτιώσει καταστάσεις που δημιούργησε η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας. Θα φροντίσει να διορθωθούν τα οικονομικά σας, ενώ φίλοι ή πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα σας στηρίξουν.

Ιχθύες: Μπορείτε με αισιοδοξία να ατενίζετε το μέλλον. Ο Δίας (κυβερνήτης των επαγγελματικών ή των κοινωνικών υποθέσεων) κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σας, ευνοϊκά διακείμενος. Κάτι θα αλλάξει, λοιπόν, στη ζωή σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Προετοιμαστείτε για επέκταση!

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα σύντροφος του Snik κλέβει την παράσταση από τον τράπερ

Μετά το αστείο περί «πατσαβούρας», ο Snik έβαλε τη...

Παντρεύτηκε ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες»

Ο γνωστός ηθοποιός που βλέπαμε στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»...

Ο Αλέξανδρος Σταύρου πόσταρε μια selfie του και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε

Ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν χρησιμοποιεί συχνά τα social media...

Μάτζικ Τζόνσον: Ο γιος του θρύλου του NBA με ψηλοτάκουνα και μπικίνι στη Μύκονο

Στη Μύκονο για διακοπές βρίσκεται ο γιος του Μάτζικ...

Η Βικτόρια Μπέκαμ πουλάει κοψοχρονιά τα ρούχα της για να μη χρεοκοπήσει η εταιρία της

Ξεπουλάει η Βικτόρια Μπέκαμ για να σώσει ό,τι σώζεται...

Βασίλης Γοργολίτσας: Aπό τα σεντόνια των escorts στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού

Από τα γήπεδα ποδοσφαίρου μεταπήδησε στα τηλεοπτικά πλατό, ως...

Δείτε τη Σοφία Αλιμπέρτη στα 56 της να ποζάρει με μαγιό στην Κίμωλο

Η Σοφία Αλιμπέρτη άφησε για λίγο τη Πάρο όπου...

Η Μαίρη Χρονοπούλου άνοιξε τη πόρτα του σπιτιού της στην Espresso και μας ξενάγησε

Η «Espresso» έζησε παραμυθένιες στιγμές στο σπίτι της λαμπερής...

Βράβευση για τη «βασίλισσα της νύχτας» Ζωζώ από την Billy Joe!

Στο Athenian Callirhoe Exclusive Hotel έγινε η βράβευση της...

Ποια πρωταγωνίστρια «τσάκωσε» ο φακός πάνω σε κότερο – Οι φωτό με μαγιό χωρίς φίλτρα

Η καταξιωμένη πρωταγωνίστρια απολαμβάνει τις διακοπές της και ο...

«Χρυσάφι» για το «Survivor All Star» – Αυτά είναι τα «δυνατά» ονόματα

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί σε συνεργασία με τον...