Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 23/06/2021

ΚΡΙΟΣ: Αντιμετωπίστε με κατανόηση τις προσωπικές υποχρεώσεις του συντρόφου σας και βοηθήστε τον, ώστε να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά. Κάντε πράγματα που δεν συνηθίζετε για να ταράξετε λίγο τη στασιμότητα που επικρατεί στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Λύστε έγκαιρα κάποιες διαφωνίες και γίνετε ξεκάθαροι απέναντι στις καθημερινές εξελίξεις. Αποφασίστε να ξεφύγετε από διφορούμενες καταστάσεις. Μια αναταραχή που θα υπάρξει θα είναι προσωρινή και δεν πρέπει να αλλάξει τους ρυθμούς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μόνο με καλοζυγισμένες ενέργειες θα οδηγηθείτε στην επιτυχία. Αντί να αναλάβετε παραπάνω ευθύνες, προτιμήστε να μοιράσετε αυτές που ήδη έχετε. Για να καταλάβουν οι συνεργάτες σας μέχρι πού φτάνουν τα όριά σας πρέπει να τους το εξηγήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μεγάλη ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί τελικά να προκαλέσει ανισορροπίες και ασάφειες. Μην πιέζετε για απαντήσεις, όταν δεν είναι ακόμα η ώρα τους. Οι διαρκείς αναβολές στις αποφάσεις σας μπορεί σύντομα να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

ΛΕΩΝ: Βάλτε τη λογική να λειτουργήσει περισσότερο από το συναίσθημα όσον αφορά τη σχέση σας. Ασχοληθείτε με κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να βοηθήσουν. Αν ελέγχετε τους γύρω σας με καταπιεστικό τρόπο, οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και συνεχείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας, γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι να σπάσετε τα νεύρα σας. Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους.

ΖΥΓΟΣ: Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας κάντε σκληρές διαπραγματεύσεις. Γίνετε ακόμα πιο κοινωνικοί, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σας. Μην επιτρέψετε σε κάποιες μικρές απογοητεύσεις να σας γεμίσουν αρνητικά συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που επικρατούν για να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας. Φροντίστε να είστε δημιουργικοί όχι μόνο στην εργασία σας αλλά και στα ερωτικά σας. Δεν χρειάζεται να παρασύρεστε από άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βγείτε από το αδιέξοδο αλλάζοντας καταστάσεις που σας έχουν κουράσει και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες. Η συμπαράσταση των φίλων σας θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε πολλά πράγματα. Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λύστε οποιεσδήποτε εκκρεμότητες έχετε, ακόμα και νομικές, για να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι. Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας κάνει δύστροπους. Συνδυάστε κάποιο ταξίδι σας με επαγγελματικά θέματα και θα είστε διπλά κερδισμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας, γιατί δεν σας συμφέρει. Αυξημένες υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε. Αν θέλετε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο, δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό.

ΙΧΘΥΕΣ: Η στασιμότητα σας έχει κουράσει και τα όπλα που χρειάζεστε για να καταφέρετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα είναι η τόλμη και η ταχύτητα. Η αδρεναλίνη σας θα σας κάνει ανυπόμονους, μαχητικούς και εκρηκτικούς, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...