Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 2 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Φυλάξτε δύναμη και ενέργεια για όταν χρειαστεί, καθώς τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν. Να είστε απόλυτα σίγουροι ότι κινείστε έξυπνα και κανείς δεν μπορεί να σας στριμώξει στη γωνία.

ΤΑΥΡΟΣ: Οσο και να αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους άλλους, τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο να πραγματοποιηθεί, εάν εσείς το θέλετε πάρα πολύ. Μην παρασυρθείτε από ζήλιες της στιγμής και ξεσπάσετε πάνω στον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να υπάρχει γύρω σας ένα κλίμα δυσαρέσκειας, αλλά δεν μπορεί να σας καταπιέσει, αν δεν το προκαλέσετε. Παρά την καλή σας πρόθεση, έχετε ακόμα να αντιμετωπίσετε άτομα που φέρνουν δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συνεχής επαναφορά των σκέψεων και των πράξεών σας στα ίδια και τα ίδια θα σας εμποδίσει στην προσπάθειά σας να λειτουργήσετε δυναμικά και να δείξετε τα ταλέντα σας. Προτού σπαταλήσετε τα χρήματά σας, σκεφτείτε τις μέρες που θα έρθουν και τις ανάγκες σας.

ΛΕΩΝ: Η ανάγκη σας να κάνετε κάτι διαφορετικό από αυτά που κάνατε συνήθως θα σας προκαλέσει συνεχείς εκνευρισμούς και ανασφάλειες, όμως ο πανικός δεν θα είναι ο καλύτερός σας σύμβουλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε πως τα καινούργια ξεκινήματα χρειάζονται ριζικές αλλαγές και εσείς ίσως να μην είστε έτοιμοι να δείξετε αποφασιστικότητα για να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε. Με διακριτικό τρόπο απορρίψτε προτάσεις που δεν σας δίνουν ικανοποιητικές λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μια ειλικρινής συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ίσως σας κάνει να ανακαλύψετε αλήθειες που αγνοούσατε, γι’ αυτό μην αφήσετε την εσωτερική σας σύγχυση να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κανείς δεν λέει «όχι» στην επανάσταση, αρκεί να υπάρχει αιτία. Εάν θέλετε να εκφράσετε την αγάπη σας στον σύντροφό σας, κάντε το χωρίς αισθήματα αντιδικίας. Εργαστείτε σκληρά στον εργασιακό σας χώρο και αφήστε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μπορέσετε να δείτε τις ευκαιρίες γύρω σας, είναι απαραίτητο να επανεκτιμήσετε τις σκέψεις σας. Μην αφήσετε τη συναισθηματική απομόνωση να σας δημιουργήσει προβλήματα. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και περάστε την υπόλοιπη ημέρα με τη συντροφιά των φίλων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν έχετε λόγους να μην κάνετε παραχωρήσεις σε συζητήσεις που θα ανοίξετε, αφού έτσι κι αλλιώς μέσα από συμβιβασμούς καταφέρνετε πάντα να βρίσκετε γέφυρες επικοινωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να προλάβετε τις εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο, ανοίξτε το θέμα άμεσα και διορθώστε το, ακόμα και αν κρατάτε μέσα σας την υποψία ότι θα σας προδώσουν. Χαλαρώστε και μη τα βάζετε με τους άλλους, επειδή υπάρχει κάτι που βασανίζει το μυαλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη βιάζεστε να γίνουν όλα μαζί, γιατί το κάθετι θέλει τον χρόνο του. Εσείς πάντως μπορείτε να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε μόνο εάν βάλετε τις δικές σας προθεσμίες. Στηρίξτε ηθικά έναν συνεργάτη σας για να αποδώσει περισσότερο απ’ ό,τι φαντάζεστε μια συνεργασία σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...