Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει το αποψινό φεγγάρι που θα στείλει προοδευτικά μηνύματα

Πανσέληνος του... δίκαιου Υδροχόου

Σήμερα 24 Ιουλίου πραγματοποιείται πανσέληνος στον Υδροχόο, στη 1ο 26. Ο Υδροχόος, ζώδιο της πρωτοπορίας, που δεν θέλει και δεν αποδέχεται διαχωρισμούς μεταξύ των ανθρώπων με βάση το φύλο, την τάξη, την ιδεολογία ή τις προσωπικές επιλογές, θα στείλει πολλά προοδευτικά μηνύματα.

Είναι βέβαιο ότι μέσα στο κλίμα που επικρατεί θα υπάρξουν συζητήσεις (όχι αποφάσεις προς το παρόν) οι οποίες οδηγούν σε πρωτοποριακές ιδέες και σε αλλαγές που θα βοηθήσουν ώστε να προκύψει πρόοδος σε όλους τους τομείς. Το γεγονός ότι συμμετέχει με ευνοϊκή όψη ο Ερμής με τον ιδεολόγο Ποσειδώνα θα φέρει τους νέους πιο κοντά.

Θα γίνουν εισηγήσεις, ώστε με δημιουργικό πνεύμα να επιλυθούν οικογενειακές υποθέσεις (ή θέματα που αφορούν την πατρίδα). Θα ευνοηθούν η έμπνευση και η τέχνη. Βέβαια, από την επόμενη ημέρα θα αρχίσουν οι εκ διαμέτρου αντίθετες φωνές. Οικονομικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα γίνουν σκέψεις για ρυθμίσεις ιδιωτικών χρεών.

Ρωσία VS ΗΠΑ

Η πανσέληνος αυτή αγγίζει τον Κρόνο της Ρωσίας, η οποία θα πάρει αποφάσεις (ίσως σκληρές) για επέκταση της επιρροής της, πράγμα που θα ενοχλήσει τις ΗΠΑ (Πλούτωνας των ΗΠΑ στον Αιγόκερω), αφού θα έρθει αντιμέτωπη με τα συμφέροντά της. Στην Ε.Ε. ακούγονται και πάλι διαφορετικές φωνές!

Υπάρχει φόβος διάσπασης (ο επικίνδυνος ανοιχτός σταυρός στα σταθερά που σχηματίζουν Αφροδίτη, Σελήνη, Ουρανός, Ποσειδώνας, Β. Δεσμός ενεργοποιείται επικίνδυνα). Επίσης η Κίνα θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής.

Πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ: Την περίοδο αυτή είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί. Η πανσέληνος αυτή θα μπορούσε να σας δημιουργήσει διλήμματα. Θα βρεθείτε ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα ή θα πρέπει να φροντίσετε τις υποχρεώσεις που έχετε σε φίλους, καθώς και στην εργασία σας. Ενα οικογενειακό θέμα απαιτεί λύσεις. Θα έχετε αποδοτικές ιδέες. Αποφύγετε τις αναβολές.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα διλήμματα για εσάς είναι γνωστά την περίοδο αυτή. Το γεγονός ότι ανήκετε στα σταθερά ζώδια δεν σας κάνει την ζωή εύκολη. Ετσι και αυτή η πανσέληνος θα δημιουργήσει μεγάλα διλήμματα. Θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ οικογένειας και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αποφύγετε τις υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η πανσέληνος αυτή είναι ιδιαίτερα δημιουργική για εσάς. Μπορεί να έχετε διλήμματα, θα είναι όμως δημιουργικά. Η φαντασία και οι ιδέες σας θα είναι εκπληκτικές. Θα προβληματιστείτε, βέβαια, αν θα πρέπει να ακολουθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια ή να μείνετε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις στις 25/7.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρά το γεγονός ότι το μέλλον υπόσχεται πολλά για εσάς, η φαντασία σας οργιάζει. Ωστόσο ένα οικονομικό θέμα θα σας προβληματίσει (αποφύγετε να το συζητήσετε στις 25/7, αν ανήκετε στο γ’ δεκαήμερο). Περιορίστε τα έξοδά σας, ενώ τα σχέδιά σας φαίνεται πως θα πραγματοποιηθούν.

ΛΕΩΝ: Η πανσέληνος σίγουρα θα σας δημιουργήσει διλήμματα (ειδικά αν έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες). Ομως είναι βέβαιο ότι η έμπνευση που έχετε την περίοδο αυτή και ο δυναμισμός σας θα μπορέσουν να σας ανοίξουν νέους δρόμους. Στις 25/7 ευνοούνται μυστικές συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη έχει κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σας, σας διακατέχει το άγχος, ενώ σας απασχολεί και το παρασκήνιο (θα το αντιληφθείτε μετά τις 30/7). Η περίοδος αυτή θα σας προικίσει με διαίσθηση, ώστε να προωθήσετε θέματα εργασίας ή υγείας. Αποφύγετε όμως γύρω στις 25 να κάνετε συζητήσεις που αφορούν καυτά θέματα.

ΖΥΓΟΣ: Για εσάς τους Ζυγούς η πανσέληνος υπόσχεται πολλά. Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ομως καλό θα ήταν να μην αναμείξετε φίλους ή να μην τους εμπλέξετε στις εργασιακές σχέσεις σας. Προσοχή στις 25/7 σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή τα επαγγελματικά σας (οι γεννημένοι το γ’ δεκαήμερο).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πανσέληνος της 24ης Ιουλίου σας επηρεάζει άμεσα. Θα υπάρξουν διλήμματα ανάμεσα στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές υποθέσεις (οι γεννημένοι το α’ δεκαήμερο). Ενα σχέδιο, ένα ταξίδι ή κάποιες επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα στις 24, όχι όμως και στις 25. Πρέπει να δείξετε προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για εσάς τους Τοξότες η πανσέληνος θα είναι ιδανική για τα σχέδιά σας. Ανοίγονται δρόμοι για επαφές, ταξίδια και νέα σχέδια (οι γεννημένοι των πρώτων ημερών). Για ένα οικονομικό θέμα μπορείτε να κάνετε συζητήσεις στις 24, κάτι όμως που δεν μπορεί να γίνει την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 25/7.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για ένα οικονομικό θέμα θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε σωστές επιλογές, τόσο για τα τρέχοντα οικονομικά όσο και για χρήματα άλλων (Εφορία, δάνεια κ.λπ). Μια ιδέα ή μια συζήτηση με τον σύντροφό σας ή με συνεργάτες φαίνεται πως θα έχει αποτελέσματα στις 24/7. Ωστόσο στις 25/7 καλό θα ήταν να μην πιέσετε καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στο δικό σας ζώδιο πραγματοποιείται η πανσέληνος στις 24/7. Πολλοί θα προβληματιστείτε γύρω από μια σχέση ή μια συνεργασία. Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή θα πρέπει να κάνετε τις σωστές επιλογές. Μια ιδέα ευνοείται στις 24, όχι όμως στις 25.

ΙΧΘΥΕΣ: Είναι βέβαιο ότι εσείς οι Ιχθύες ζείτε περίεργες καταστάσεις την περίοδο αυτή. Από τη μια κάνετε σχέδια για την αισθηματική σας ζωή (στις 24/7) και από την άλλη αυτά τα σχέδια παίρνουν άλλη τροπή (στις 25/7). Θα προκύψουν διλήμματα σε σχέση με ζητήματα υγείας ή εργασίας, που αφορούν είτε εσάς είτε αγαπημένα σας πρόσωπα.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...