Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 13 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά αναβάλετε τις όποιες αποφάσεις μέχρι να νιώσετε καλύτερα. Σκεφτείτε λογικά σε ουσιαστικά θέματα και συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνεργάτες σας έχουν αρχίσει να παρεμβαίνουν σε κάποιες ενέργειές σας, γιατί η στάση σας τους προκαλεί σύγχυση και εκνευρισμό. Αν και έχετε πολλά να πείτε, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσετε από έναν καταιγισμό ερωτήσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πείτε αυτό που θέλετε την κατάλληλη στιγμή, ώστε να διαλύσετε τις αμφιβολίες που έχετε όσον αφορά τον σύντροφό σας. Βρίσκεστε αρκετά κοντά οι δυο σας και καταλαβαίνετε ότι ασπίδα σας στη σχέση σας δεν είναι άλλη από την ειλικρίνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε κάτι για να εντοπίσετε τους λόγους που σας προκαλούν ζήλια, αποφεύγοντας όμως να οδηγηθείτε σε υπερβολές. Το έτερόν σας ήμισυ είναι επιφυλακτικό, γιατί θέλει να σας κρατήσει μακριά από καταστάσεις στις οποίες δεν πρέπει να εμπλακείτε.

ΛΕΩΝ: Για να χαρείτε τον έρωτα επιβάλλεται να εκφράσετε με σαφήνεια τα συναισθήματά σας. Εάν οι παρούσες συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, αλλάξτε τις μόνοι σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και μην κλείσετε συμφωνίες πριν τις εξετάσετε αναλυτικότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο,τι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι με λόγια ίσως το καταλάβουν με τη σιωπή σας. Το συναισθηματικό πάγωμα που νιώθετε οι αδέσμευτοι οφείλεται στο ότι φοβάστε την απόρριψη. Φροντίζετε να φεύγετε πρώτοι, καθώς τρέμετε στην ιδέα να αιφνιδιαστείτε.

ΖΥΓΟΣ: Παρατηρήστε τι γίνεται γύρω σας και θα διαπιστώσετε ότι οι ρυθμοί έχουν πέσει. Εκδηλώστε στον σύντροφό σας την αγάπη σας και αποδεχθείτε τον εαυτό σας χωρίς αναστολές και αμφιβολίες, ώστε να γίνετε αποδεκτοί από αυτόν χωρίς καμία προσπάθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί εσείς να τελειώσατε με το παρελθόν, αλλά δεν έχει τελειώσει και αυτό μαζί σας. Ζητήστε από τον σύντροφό σας αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να ηρεμήσετε και μην πιέζεστε να πάρετε θέση, όταν δεν είστε έτοιμοι γι’ αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βελτιώστε τις κοινωνικές σας σχέσεις για να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας. Επιβάλλεται να αποφύγετε αυτή τη φορά να ακολουθήσετε τα γνωστά σε εσάς μονοπάτια αυτοάμυνας που όχι μόνο σας καθηλώνουν, αλλά σας φέρνουν και σε αδιέξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συγκεντρωθείτε στα σχέδιά σας, γιατί η παρόρμησή σας να κάνετε πολλά συγχρόνως θα έχει αρνητικά αποτελέσματα. Κρατήστε σταθερή στάση μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες και πριν από κάθε βήμα σκεφτείτε πολύ καλά τι θα κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απολαύστε την καθημερινότητα και μη δημιουργείτε προβλήματα με το παραμικρό. Ενδέχεται να απογοητευτείτε από πρόσωπα που δεν το περιμένατε. Ομως θα το ξεπεράσετε χωρίς απώλειες και θα δώσετε νέο αέρα στην αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ: Γίνετε αποφασιστικοί για κάποια θέματα πριν κουραστούν οι γύρω σας. Η επικοινωνία σας με τους άλλους μπορεί να είναι απρόβλεπτη, αλλά μην απομακρυνθείτε από τα άτομα που θα γνωρίσετε, γιατί μόνο έτσι θα δοκιμάσετε νέους τρόπους επικοινωνίας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...