Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 01 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε τα παιχνίδια κυριαρχίας, ακόμα κι αν έχει αυξηθεί η επιρροή που ασκείτε στο περιβάλλον σας. Σας συμφέρει να δείξετε σεμνότητα και προθυμία να βοηθήσετε. Οι συνεχείς καβγάδες και οι γκρίνιες δεν θα σας επιτρέψουν να είστε αντικειμενικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας σε ό,τι αποδεδειγμένα αποδίδει και μην αναλώνεστε σε άχρηστα πράγματα. Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές όταν τις χρειάζεστε. Μην αφήσετε τη ρομαντική σας διάθεση να σας παρασύρει σε παρορμητικές ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ερωτική σας ζωή αρχίζει να παρουσιάζει ενδιαφέρον, αλλά, όπως και να έχει, αυτή την περίοδο προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες σας και όχι οι επιθυμίες σας. Διαχειριστείτε με προσοχή χρήματα που δεν ανήκουν σε εσάς, πριν έρθει η στιγμή να λογοδοτήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εχει σημασία να απαλλαγείτε από παράγοντες που σας προκαλούν στρες. Για αρχή φροντίστε να μετριάσετε την καταναλωτική μανία που αδειάζει την τσέπη σας. Αν στηριχτείτε στο ένστικτό σας, θα μπορέσετε να αποφύγετε κακοτοπιές και τρικλοποδιές.

ΛΕΩΝ: Για να αποδείξετε ότι διαθέτετε τέχνη και τεχνική, τώρα που θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες, κάντε τις προσφορές σας να φαίνονται περισσότερο ελκυστικές. Φροντίστε να ηρεμήσετε για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε χωρίς άγχος τις υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε την ανωτερότητά σας και μη στέκεστε σε ευτελή πράγματα. Οι σωστές διασυνδέσεις θα σας προσφέρουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Φαίνεται πως η σημερινή ημέρα δεν θα είναι τόσο κατάλληλη για να εκφράσετε τις ιδέες σας.

ΖΥΓΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να βρείτε άτομα να σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας. Τώρα είναι η ώρα να αξιοποιήσετε κάποια ταλέντα σας που κρατούσατε κρυμμένα. Για να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας κάντε πράγματα που σας αρέσουν, αλλά δεν τολμάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε απόλυτη αρμονία θα βρίσκονται αυτό το διάστημα η λογική και το συναίσθημα. Μια και θα έχετε αυτοπειθαρχία, θα είναι η κατάλληλη περίοδος να τολμήσετε αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για να κάνετε τη νέα αρχή που ονειρεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και τηρήστε αυστηρά το καθημερινό σας πρόγραμμα. Θα έχετε πολλές δημιουργικές εμπνεύσεις, γι’ αυτό μη σκορπάτε τις δυνάμεις σας εκεί που δεν πρέπει. Μην αφήσετε ανόητους προβληματισμούς να χαλάσουν τη μέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα ξέρετε καλά με ποιον τρόπο να διορθώσετε αυτά που σας ενοχλούν και έτσι δεν σας χρειάζονται άλλοι πειραματισμοί. Ο,τι δεν διορθώνεται κάντε το πιο ανεκτικό. Μη χάνετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των καταστάσεων με αδικαιολόγητες ζήλιες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα σάς εμπνέει, σας δυναμώνει και σας κάνει πιο αποφασιστικούς. Αποφύγετε τις κατά μέτωπο επιθέσεις, γιατί με διπλωματία θα τα καταφέρετε καλύτερα. Αποφύγετε τις συναναστροφές με άτομα που σας ωθούν να προβείτε σε περισσότερες σπατάλες.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην προσκολλάστε στο παρελθόν, αλλά βρείτε το θάρρος να ενεργήσετε με πρωτοτυπία. Κάτι πολύ ενδιαφέρον θα αρχίσει να αναπτύσσεται στην αισθηματική σας ζωή. Αν ανατραπούν κάποιες υποθέσεις σας, φροντίστε να έχετε εναλλακτικές λύσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...