Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 09 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Για να αμβλύνετε τις αντιθέσεις πάρτε πρωτοβουλίες. Μάλλον κάποιες παρατυπίες θα σας δώσουν την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να στηριχτείτε στα λόγια ορισμένων. Αλλάξτε απόψεις και μην εμμένετε σε ό,τι δεν σας συμφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βάζετε στο στόμα του συντρόφου σας λόγια που δεν έχει πει, εξαιτίας του υπέρμετρου συναισθηματισμού σας. Αποδεχθείτε την αλήθεια που σας λέει και μην εξοργίζεστε, επειδή δεν είναι αυτή που θα σας άρεσε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα φέρνει στο προσκήνιο ερωτικές υποθέσεις που θα σας χαροποιήσουν. Υπηρετήσετε πιστά ό,τι επιβάλλεται εκ των πραγμάτων. Η γνώση που έχετε αποκτήσει σας δίνει την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς θα σχετιστούν με θέματα που δεν θέλετε να αναπτύξετε ούτε στο ελάχιστο. Για να υπάρξει ανάπτυξη στα εργασιακά σας θέματα αδράξτε τις ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ: Φανείτε επιφυλακτικοί με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι σωστές διασυνδέσεις με ανθρώπους που θα εξυπηρετούν τους στόχους σας έχουν μεγάλη σημασία, γι’ αυτό φροντίστε να εξυπηρετούνται και εκείνοι από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε τον απολογισμό σας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι η σωστή. Μείνετε μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες. Βγείτε έξω, δείτε φίλους και κάντε ό,τι σας ευχαριστεί πραγματικά.

ΖΥΓΟΣ: Οσο κι αν κάθε φορά πιστεύετε ότι έχετε φτάσει στη λύση των προβλημάτων σας, πάντα υπάρχει μια εκκρεμότητα, η οποία τελικά σας οδηγεί στην επανάληψη καταστάσεων που δεν είναι καθόλου ευχάριστες για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα ταλέντα που διαθέτετε και μαζί με το χάρισμα της επικοινωνίας θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα στον χώρο της εργασίας σας, ενώ θα έχετε πρόοδο και στον οικονομικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα αυξηθούν ο ερωτισμός και η γοητεία σας, και μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε να προωθείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια, μια και θα είναι αρκετά εύκολο να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε έναν απολογισμό πριν αρχίσετε να διευθετείτε βασικά θέματα στη δουλειά σας. Κάποιες ιδέες θα σας βοηθήσουν πολύ, γι’ αυτό δείτε προσεκτικά ποιες είναι οι προοπτικές που θα αποδώσουν τα μέγιστα στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με φίλους σας θα έχουν τα επιθυμητά για εσάς αποτελέσματα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και με τα άτομα της οικογένειάς σας, καθώς οι εντάσεις δεν έχουν καταλαγιάσει ακόμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι προσωπικές σχέσεις σας φαίνεται πως έχουν πάρει ένα δρόμο πιο ευέλικτο και νέες γνωριμίες θα αρχίσουν να αποδίδουν περισσότερο τώρα, ενώ κάποιες από τις παλιές θα πάρουν πιο ουσιαστική θέση στη ζωή σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...