Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 09 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Για να αμβλύνετε τις αντιθέσεις πάρτε πρωτοβουλίες. Μάλλον κάποιες παρατυπίες θα σας δώσουν την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να στηριχτείτε στα λόγια ορισμένων. Αλλάξτε απόψεις και μην εμμένετε σε ό,τι δεν σας συμφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βάζετε στο στόμα του συντρόφου σας λόγια που δεν έχει πει, εξαιτίας του υπέρμετρου συναισθηματισμού σας. Αποδεχθείτε την αλήθεια που σας λέει και μην εξοργίζεστε, επειδή δεν είναι αυτή που θα σας άρεσε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα φέρνει στο προσκήνιο ερωτικές υποθέσεις που θα σας χαροποιήσουν. Υπηρετήσετε πιστά ό,τι επιβάλλεται εκ των πραγμάτων. Η γνώση που έχετε αποκτήσει σας δίνει την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς θα σχετιστούν με θέματα που δεν θέλετε να αναπτύξετε ούτε στο ελάχιστο. Για να υπάρξει ανάπτυξη στα εργασιακά σας θέματα αδράξτε τις ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ: Φανείτε επιφυλακτικοί με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι σωστές διασυνδέσεις με ανθρώπους που θα εξυπηρετούν τους στόχους σας έχουν μεγάλη σημασία, γι’ αυτό φροντίστε να εξυπηρετούνται και εκείνοι από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε τον απολογισμό σας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι η σωστή. Μείνετε μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες. Βγείτε έξω, δείτε φίλους και κάντε ό,τι σας ευχαριστεί πραγματικά.

ΖΥΓΟΣ: Οσο κι αν κάθε φορά πιστεύετε ότι έχετε φτάσει στη λύση των προβλημάτων σας, πάντα υπάρχει μια εκκρεμότητα, η οποία τελικά σας οδηγεί στην επανάληψη καταστάσεων που δεν είναι καθόλου ευχάριστες για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα ταλέντα που διαθέτετε και μαζί με το χάρισμα της επικοινωνίας θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα στον χώρο της εργασίας σας, ενώ θα έχετε πρόοδο και στον οικονομικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα αυξηθούν ο ερωτισμός και η γοητεία σας, και μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε να προωθείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια, μια και θα είναι αρκετά εύκολο να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε έναν απολογισμό πριν αρχίσετε να διευθετείτε βασικά θέματα στη δουλειά σας. Κάποιες ιδέες θα σας βοηθήσουν πολύ, γι’ αυτό δείτε προσεκτικά ποιες είναι οι προοπτικές που θα αποδώσουν τα μέγιστα στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με φίλους σας θα έχουν τα επιθυμητά για εσάς αποτελέσματα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και με τα άτομα της οικογένειάς σας, καθώς οι εντάσεις δεν έχουν καταλαγιάσει ακόμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι προσωπικές σχέσεις σας φαίνεται πως έχουν πάρει ένα δρόμο πιο ευέλικτο και νέες γνωριμίες θα αρχίσουν να αποδίδουν περισσότερο τώρα, ενώ κάποιες από τις παλιές θα πάρουν πιο ουσιαστική θέση στη ζωή σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ