Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε την αυτοπεποίθησή σας απέναντι στις πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό τομέα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπορούν να βελτιωθούν, αν πάρετε τώρα σοβαρές αποφάσεις και διορθώσετε τα λάθη που υπάρχουν στις πιο σημαντικές σας υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια παλιά συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο και επιβάλλεται να ζητήσετε εγγυήσεις πριν προχωρήσετε εκ νέου. Οι αντιλήψεις σας και η στάση σας απέναντι σε διάφορες καταστάσεις γίνονται αποδεκτές από τα πρόσωπα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκινήστε διαδρομές σε νέα μονοπάτια, αφού τα ημίμετρα δεν σας εκφράζουν. Το πρόβλημα που έχετε στη σχέση σας είναι οι άνθρωποι που επηρεάζουν τον σύντροφό σας. Μην τον προκαλείτε με ανυπόστατες ζήλιες και σταματήστε να ελέγχετε κάθε κίνησή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να προλάβετε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους γύρω σας φροντίστε να είστε σαφείς. Πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε πιο πνευματικά τη ζωή σας, να μελετάτε τις εξελίξεις και να ζητάτε τη γνώμη εκείνων που πραγματικά έχουν πείρα.

ΛΕΩΝ: Διαπραγματευτείτε ό,τι σας ενοχλεί για να κερδίστε καλύτερες συνθήκες εργασίας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί μπορεί να βρεθείτε μόνοι και δεν θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων, ούτε τις οικονομικές απαιτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώστε τις κινήσεις σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να μη χρειαστεί να χάνετε χρόνο με αναβολές και καθυστερήσεις. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ρεαλιστικά και να βρει έξυπνους τρόπους, ώστε να αντιμετωπίζετε τα καθημερινά προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Οι υποχρεώσεις που θα προκύψουν από το οικογενειακό περιβάλλον σας θα είναι πολλές. Φροντίστε να μην κάνετε καταχρήσεις, γιατί δεν τις αντέχετε, και αναζητήστε έναν αποτελεσματικό και ουσιαστικό τρόπο για να ελέγχετε τη στάση σας και τη συμπεριφορά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να δώσετε μερικές ευθύνες και στους άλλους, αντί να τα αναλαμβάνετε όλα μόνοι σας. Με αυξημένη την ικανότητα της κρίσης σας θα είστε σε θέση να αξιολογήσετε πιο σωστά πρόσωπα και καταστάσεις αλλά και να αναπτύξετε τις σχέσεις σας με νέο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να απαντήσετε με προκλητικότητα και επιθετικότητα σε σχόλια που θα ακούσετε. Θα αρχίσουν να περιορίζονται σημαντικά οι υπερβολές στη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε και ειδικά προς τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χειριστείτε ένα οικονομικό θέμα με λεπτότητα και διακριτικότητα. Απαγκιστρωθείτε απ’ ό,τι σας φθείρει ή σας ακινητοποιεί, καθώς μόνο έτσι θα ελέγξετε τα στοιχεία του εαυτού σας που σας τραβούν προς τα πίσω και θα περιορίσετε την απαισιοδοξία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οσοι έχετε συνεργασίες θα αρχίσετε να νιώθετε καταπιεσμένοι και ενδέχεται οι έντονες αντιδράσεις σας να προκαλέσουν αντιθέσεις. Σίγουρα δεν θα πλήξετε, αλλά δεν μπορεί να είστε διαρκώς σε ένταση, γιατί πιθανότατα δεν θα αντέξει το νευρικό σας σύστημα.

ΙΧΘΥΕΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πράγματα που σας ευχαριστούν για να απαλλαγείτε από αυτά που σας καταπιέζουν και σας φοβίζουν, όπως αρνητικές σκέψεις, φοβίες και υπερβολικό άγχος. Ετσι θα κάνετε πιο εποικοδομητικούς συνδυασμούς για τη ζωή σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ