Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια – Προβλέψεις Πέμπτης 7 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Συμβουλές από τρίτους που δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα σας δεν υπάρχει λόγος να τις ακούτε. Είστε δυνατοί και άξιοι να βάλετε τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση. Για να δείτε την κατάσταση να καλυτερεύει, επιβάλλεται να απομακρυνθείτε από σκοτούρες.

ΤΑΥΡΟΣ: Θωρακίστε κατάλληλα τον εαυτό σας και αξιοποιήστε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Βασιστείτε σε πραγματικά στοιχεία και όχι σε λόγια ατόμων που δεν είναι αξιόπιστα. Ζητήστε βοήθεια μόνο από φίλους ή οικεία σας πρόσωπα που μπορούν να σας στηρίξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η προσέγγιση με σοβαρότητα σε ένα επαγγελματικό θέμα θα σας βοηθήσει. Φροντίστε να μην έχετε έξοδα που υπερβαίνουν τα έσοδά σας. Εάν υπάρξει κάποιο άτομο που θα σας απογοητεύσει, μην επιτρέψετε να χαλάσει η διάθεσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για να μπορέσετε να διακρίνετε πού θα πρέπει να ρίχνετε κάθε φορά το βάρος σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε δυσκολίες, εμπόδια και ανταγωνισμούς.

ΛΕΩΝ: Η εύνοια που θα έχετε και η αυξημένη δημιουργικότητά σας δεν σημαίνουν ότι μπορείτε μέσα σε μια μέρα να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα δυσάρεστα που έχουν υπάρξει στη ζωή σας. Μην αφήσετε την ημέρα να τελειώσει χωρίς να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν οι συνεχείς εναλλαγές σας έχουν κουράσει, φροντίστε να σταθεροποιηθείτε. Είστε αρκετά ώριμοι για να θέσετε σε μια νέα πιο αισιόδοξη προοπτική τα σοβαρά και τα ουσιώδη που πρέπει να σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ: Θέλετε να εκφράσετε το πάθος σας και, αφού έχετε τον τρόπο, κάντε το χωρίς άλλη αναβολή. Προσέξτε τις παγίδες που έρχονται μέσω τρίτων, γιατί ο σύντροφός σας είναι ανυποψίαστος. Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συγκρατηθείτε και μην είστε άδικοι για να βγείτε από πάνω σε κάτι που γνωρίζετε καλά ότι είστε λάθος. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει αρκετά, καθώς θα σας γίνει μια σημαντική επαγγελματική πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας και μην τεντώνετε το σκοινί με τον σύντροφό σας, γιατί αυτά που θα χρειαστεί να σας απαντήσει για να σας αντιμετωπίσει δεν θα σας αρέσουν. Αρχίστε έναν νέο τρόπο ζωής που θα τονώσει την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι μέσα στο πρόγραμμα να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, αλλά ακόμα και εκεί που πιστεύετε ότι έχετε ατυχία η τύχη θα είναι μαζί σας. Καταστρώστε σωστά προγράμματα κινήσεων, τα οποία δεν θα επιτρέψουν να υπάρχουν δυσαρμονίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν ενεργήσετε σπασμωδικά, θα χάσετε αρκετό πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας ξανά και ξανά για πράγματα που γνωρίζετε ότι δεν σας οδηγούν πουθενά. Εχει σημασία τι θα κρατήσετε και από τι θα φροντίσετε να απαλλαγείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι οιωνοί της συναισθηματικής σας ζωής είναι καλύτεροι πλέον, οπότε οι φόβοι σας είναι αδικαιολόγητοι. Ετοιμαστείτε ψυχολογικά, καθώς θα πάρετε μια πρώτη γεύση του έρωτα που θα σας ικανοποιήσει. Αφήστε ελεύθερο τον ερωτισμό σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...