Ζώδια – Προβλέψεις της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Χειριστείτε με μεγάλη διακριτικότητα ένα θέμα που θα αφορά κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Για να μην πιέζεστε παραπάνω, δημιουργήστε πιο ασφαλείς συνθήκες στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Προγραμματίστε ό,τι έχετε να κάνετε, δίνοντας σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Εάν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι, επωφεληθείτε από τις συνθήκες που επικρατούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αδιαφορήσετε για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στις υποθέσεις σας, ώστε να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Για να νιώσετε καλύτερα ασχοληθείτε με τη διευθέτηση πρακτικών θεμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε συγχρονισμό στις ενέργειές σας με αυτές των συνεργατών σας. Χωρίς να ελέγξετε τα δεδομένα, μη βιαστείτε να εφαρμόσετε κάποια σχέδια.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να δώσετε λύσεις σε συναισθηματικά σας προβλήματα, αφού ακόμα δεν έχουν ωριμάσει μέσα σας οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς, γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τσακωθείτε. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις που επικρατούν, χωρίς να το παρακάνετε με απαιτήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ανανεώστε τις ιδέες σας και μην αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με συντηρητικό πνεύμα. Εξετάστε τις λεπτομέρειες προτού προβείτε σε υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε τις ιδέες και τους στόχους σας, φροντίζοντας να είστε κατανοητοί στους άλλους για να πετύχετε άμεση αναγνώριση σε κάποιους κύκλους στους οποίους κινείστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στη σκέψη σας θέματα του παρελθόντος, αλλά θα κυριαρχούν μόνο οι ευχάριστες αναμνήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται και να γίνονται πραγματικότητα, ενώ όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι θα σταθείτε αρκετά τυχεροί στην αναζήτηση συντρόφου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί για να ξαναβρεί πάλι τους ρυθμούς του, ενώ πρέπει να αξιοποιήσετε τις κρυφές σας ικανότητες.

ΙΧΘΥΣ: Εάν κάποιοι ζητήσουν τη βοήθειά σας, θα ήταν φρόνιμο να μην τους το αρνηθείτε, ιδιαίτερα εάν ορισμένοι από αυτούς σάς στάθηκαν και σας στήριξαν στο παρελθόν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ